Cadde Ashley Graham'dan flaş itiraflar!

Ashley Graham'dan flaş itiraflar!

30.05.2017 - 12:05 | Son Güncellenme:

Büyük beden model Ashley Graham, şimdilerde kendisini üne kavuşturan kıvrımlarının, lise yıllarında alay konusu olduğunu açıkladı.

Ashley Grahamdan flaş itiraflar

Ashley Graham, Harper’s Bazaar’a verdiği röportajda, okuldan nefret ettiğini ve yapılanlar yüzünden duygularını içselleştirdiğini söyledi.

Haberin Devamı

Sınıf arkadaşlarınca nasıl kalbinin kırıldığını anlatan 29 yaşındaki model, "Kızlar beni 'çiftlik peyniri popolu', 'ağır yük geliyor, bip bip' gibi sözlerle çağırırlardı. Okuldan nefret ediyorum. Okuldakiler size çirkin olduğunuzu söylüyor. 'Gerçek bir model değilsin, şişman bir modelsin' diyorlar. Bu aşağılayıcıydı. Sanırım tek yaptığım başımı eğip duygularımı içselleştirmek oldu" ifadelerini kullandı.

Babası hakkında da konuşan Graham, "Babam karanlık bir varlıktı. Çok eleştirici, çok acımasızdı. Fiziksel olarak yanımdaydı ama duygusal olarak yoktu.’ dedi. Aptal olduğumu düşünürdü. Çünkü gerçekten düşük bir okuma seviyem vardı ve matematikte de pek iyi sayılmazdım. Bana taktığı lakaplar, bir çocuğun üstünde fazla baskı yapan türlerdendi" dedi.