Cadde Aşk ve Mavi, Muhteşem Yüzyıl'ı yendi!

Aşk ve Mavi, Muhteşem Yüzyıl'ı yendi!

23.11.2016 - 12:29 | Son Güncellenme:

Cuma gecesi herkes Fox TV'de yayınlanan 'Muhteşem Yüzyıl'ın birinci olmasını bekliyordu ama...

Aşk ve Mavi, Muhteşem Yüzyılı yendi

Cuma gecesi herkes Fox TV'de yayınlanan 'Muhteşem Yüzyıl'ın birinci olmasını bekliyordu. Ama Emrah ve Burcu Kıratlı'nın Aşk ve Mavi'si zirveye kuruldu. Sabah Gazetesi TV eleştirmeni Yüksel Aytuğ da bu konuyu köşesine taşıdı.

Haberin Devamı

İşte Yüksel Aytuğ'un bugün köşesinde yer alan o yazı:

Geçen haftanın en önemli, en anlamlı reyting başarısının altında atv'nin yeni dizisi 'Aşk ve Mavi'nin imzası vardı. Herkes, FOX'ta yeni sezonuna başlayan 'Muhteşem Yüzyıl'ın açık ara birinci geleceğini sanıyordu.

Ama ortaya tam tersi bir sonuç çıktı. 'Aşk ve Mavi', Total grubunda birinci sıraya yerleşirken, 'Muhteşem Yüzyıl' listenin çok gerilerine düştü.

'Aşk ve Mavi', AB grubunda da günün en çok izlenen dizisi oldu.

'Aşk ve Mavi', sadece 'Muhteşem Yüzyıl'ı değil, pek çok iddialı dizi ve programı da geride bıraktı.

Örneğin; cuma gecelerine ipotek koyan Kanal D'nin 'Arka Sokaklar' dizisi, tv8'in iddialı yarışması 'O Ses Türkiye', Star'ın bir dönem efsane haline gelen romantik komedisi 'Kiralık Aşk' da Emrah'ın dizisinin reyting kurbanları arasında yer aldı.
Tarihle arası pek iyi olmayanlar cuma gecesi Osmanlı padişahı 4. Murat'ın topuzuyla (gürz) tanıştılar. İki bostancı ağasının zor taşıdığı o ihtişamlı topuz, padişahın en önemli silahıydı. Kendisine ihanet eden vezirinin kafasını bile o gürz ile ezdi. Gelin görün ki, 4. Murat'ın topuzu, bir tek Emrah'a işlemedi.