Cadde Ayça İnci, Kayaköy'e hayran kaldı

Ayça İnci, Kayaköy'e hayran kaldı

03.08.2018 - 18:14 | Son Güncellenme:

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, Kayaköy Mahallesi'nde Rumlardan kalan tarihi evleri gezen dizi oyuncusu Ayça İnci, yöreye ve doğaya hayran kaldığını söyledi.

Ayça İnci, Kayaköye hayran kaldı

'Grup Gündoğarken' üyesi Gökhan Şeşen ile birliktelik yaşayan oyuncu Ayça İnci, ilk kez geldiği Kayaköy'e hayran kaldı. Erkek arkadaşı Gökhan Şeşen'in Kayaköy'de verdiği konseri izlemek için gelen, televizyonda yayınlanan 'Akasya Durağı' isimli dizideki 'Şoför Leyla' karakteriyle hafızalarda yer edinen Ayça İnci, Kayaköy'deki evleri gezdi.

Haberin Devamı

Ayça İnci, "Erkek arkadaşım Gökhan Şeşen'in konseri için buraya geldik. Kayaköy'de sadece bir akşam kalabildim. Şimdi Antalya'nın Kaş ilçesine devam edeceğiz. Fethiye'ye daha önce gelmiştim, Kaş'a da öyle. Ama Kayaköy'e ilk defa geldim. Burası dokusuyla çok güzel bir yer. Buraya daha sonra tekrar gelip, uzun süreli tatil yapacağım" dedi.

Fethiye'nin ardından Kaş'a geçen oyuncu, burada 'Kızlar Atak'ta Projesi'nin kampını ziyaret etti. İnci, burada, spor, doğa ve takım çalışmaları ile zihinsel ve fiziki kapasitelerini artırmak için kampta olan 12-18 yaş grubundaki kızlarla bir süre sohbet etti.