Cadde Aydilge konseri eşinin kucağında tamamladı

Aydilge konseri eşinin kucağında tamamladı

07.08.2018 - 10:13 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Aydilge, duyarlılığı ile büyük takdir topladı. Geçtiğimiz gün Bursa Karacabey'de düzenlenen ''Ihlamur Kokulu Günler'' kapsamında hem muhteşem bir konser veren Aydilge, hem de çevre duyarlılığı ile büyük takdir topladı.

Aydilge konseri eşinin kucağında tamamladı

Konser öncesinde Avrupa´da örneği bulunmayan ve Türkiye´deki 4 longoz içinde üçüncü büyük `subasar ormanı´ olan Karacabey Longozu'nu, Belediye başkanı Ali Özkan ile ziyaret eden Aydilge, birer eldiven ve torba bulup çevreci gençlerle beraber çöpleri temizledi.

Haberin Devamı

Daha önce de çevre temalı sosyal projelere destek veren ve hatta doğaya karşı duyarlılığı artırmak amacıyla ''Dünyanın Kalbi Durmasın'' adlı bir şarkı bestelemiş olan Aydilge, gençlerle beraber doğaya hizmet etmekten çok mutlu olduğunu dile getirdi. Recep İvedik 6'nın da burada çekilecek olmasıyla ilgili düşünceleri sorulan Aydilge, ''Beni çok güldüren bir seri. Film için burayı tercih edecek olmaları bir yandan iyi diğer yandan kötü bir tercih. İyi; çünkü insanlar buranın doğal güzellikleri ile tanışacaklar. Kötü; çünkü daha sonra burayı kirletecek düzeyde bir yoğunluk yaşanabilir. Şahan'dan ricam filminde bu doğal güzelliğin doğal kalması gerektiğini vurgulasın. Tabiatın hor kullanılmaması gerektiğine dikkat çeksin. İnsanlar onun yarattığı karakterleri çok seviyor. Bence Recep İvedik doğaya saygılı bir adam olacaktır" diyerek basın mensuplarıyla şakalaştı.

Haberin Devamı

KONSERİ EŞİNİN KUCAĞINDA TAMAMLADI
Longoz ormanlarını ziyaretinin ardından sahneye çıkan Aydilge, muhteşem sahne performansıyla da gençleri coşturdu. ''Biz bugün çöpleri temizledik, artık orman size emanet" diyerek şarkılarını ardı ardına seslendiren Aydilge, konserin sonuna doğru, beraber sahne aldığı keman sanatçısı eşinin sürpriziyle karşılaştı. Bir anda elindeki kemanı bırakarak Aydilge'nin yanına yaklaşan Utku Barış Andaç, Aydilge'yi havaya kaldırıp kucaklayıverdi. Binlerce kişinin alkışları eşliğinde dans eden çift ''balayımızda bile bu kadar duygulanmadık, harikasınız'' diyerek coşkulu kalabalığa teşekkür etti. Konserinin finalini eşinin kucağında yapan Aydilge, herkese böyle sonsuz aşklar diliyorum diyerek, şarkıları ve sahne performansı ile herkesi kendisine hayran bırakmayı başardı.