Cadde Ayşenur Balcı ile Umur Yiğit Vanlı ayrıldı!

Ayşenur Balcı ile Umur Yiğit Vanlı ayrıldı!

14.09.2017 - 13:15 | Son Güncellenme:

'Bu Tarz Benim' yarışması ile ünlenen Ayşenur Balcı, yeni bir aşka yelken açmıştı. Geçtiğimiz ocak ayından beri oyuncu Umur Yiğit Vanlı ile birliktelik yaşayan Balcı'dan kötü haber geldi.

Ayşenur Balcı ile Umur Yiğit Vanlı ayrıldı

Habertürk'te yer alan habere göre; Ayşenur Balcı-Umut Yiğit Vanlı ilişkisi bitti. İkilinin, yaklaşık iki hafta önce yollarını ayırdığı konuşuluyor.

Haberin Devamı

Ayşenur Balcı, Umur Yiğit Vanlı ile ilişkisini şu paylaşımıyla duyurmuştu:
"Geçmişte yapmış olduğum bazı hatalarım oldu. Evet hayatımdaki birçok şey için pişmanım kısacası söylemek istediğim beni 'iyilik ve doğrulukla' bu yolda yalnız bırakmayan ve her zaman gücünü gölgesini hayatımda hissetmek istediğim. Hayatımdaki geçmiş gelecek şimdiki zamanda olmasını dilediğim tek insan senden Allah razı olsun Allah seni başımızdan eksik etmesin. Herkesin hayatında bazı yeni sayfalar, dönüm noktaları vardır benimki de sensin ey güzel kalpli yürekli insan seni çok seviyorum Umur Yiğit Vanlı. İyilik mutluluk ve doğrulukla kalın."

'Beyaz Gelincik', 'Anne', 'Acı Aşk' ve 'O Hayat Benim' dizilerinde rol alan Vanlı, şu sıralar 'Ateş Böceği' adlı dizide boy gösteriyor.

Haberin Devamı