Cadde Ayşenur Balcı kimdir?

Ayşenur Balcı kimdir?

26.10.2014 - 10:06 | Son Güncellenme:

Show TV ekranlarında yayınlanan Bu Tarz Benim programında bu hafta Ayşenur Balcı elendi. Her şey Dahil programına katılıp nefesleri kesen dansıyla büyük beğeni kazanan Ayşenur gözyaşlarıyla programdan ayrıldı. Peki Ayşenur Balcı kimdir? neden elendi? hayatı hakkında herşeyi sizler için derledik...

Ayşenur Balcı kimdir

Bu Tarz Benim yarışmasının en dikkat çeken isimleri arasındaki yerini alan Ayşenur Balcı, 1995 doğumlu olup, halen İstanbul'da yaşamaktadır. Modellik ve mankenlik yapan Balcı, bunların dışında oyunculuk ve dans ile ilgilenmektedir.

19 yaşında olan Ayşenur Balcı'nın göz rengi ela, ten rengi beyaz, 1.72 metre boyunda ve 52 kilogram ağırlığındadır. 80-60-90 ölçülerine sahip olan güzel yarışmacı, düzgün vücudu ve giyim tarzı ile, jürinin de dikkatini ekmeyi başarmıştır.

Geçtiğimiz haftalarda yine Show TV'de yayınlanan Her şey Dahil programına konuk olan Ayşenur Balcı, nefesleri kesen dans performansı ile hem stüdyodakileri hem de ekranları başındakileri büyüledi. Ayrıca bu performanstan sonra sosyal medyada da bir hayli gündem oluşturdu.

Ayşenur Balcı;

Boy: 1,72
Kilo: 52
Göz Rengi: Ela
Vücut Ölçüleri: 80-60-90

Ayşenur Balcı Resimleri;

Ayşenur Balcı kimdir
Ayşenur Balcı kimdir
Ayşenur Balcı kimdir
Ayşenur Balcı kimdir
Ayşenur Balcı kimdir