Cadde ‘Azur’un genlerinde müzik var’

‘Azur’un genlerinde müzik var’

17.01.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Bir yaşındaki oğlu Azur’un aranjör babası Ozan Çolakoğlu’na benzediğini söyleyen Gülşen, “Genlerinde müzik var. Babasına benzemesi hoşuma gidiyor” dedi

‘Azur’un genlerinde müzik var’

Gülşen, önceki akşam Selfy Whitefest kapsamında Uludağ’daki Karinna Otel’de sahneye çıktı. Yaklaşık 2 bin 500 kişinin izlediği konserde şarkıcı, sahne şovuyla da görsel şölen yaşattı. Oğlu Azur’u da Uludağ’a getiren Gülşen, odaya yakın bir yerde röportaj verdi. Şarkıcı, “Çocuk uyanmasın diye, içeride saatlerdir sessiz konuşuyoruz. O yüzden sessiz röportaj yapacağım” dedi. Şarkıcı, geçtiğimiz hafta bir yaşına giren oğlu Azur için, “Her anının tadını çıkartmaya çalışıyoruz. Büyümesini izlemek çok zevkli. En çok anne ve babasına ihtiyacı var. Ondan dolayı sürekli yanımızda getiriyoruz. Azur’un müziğe karşı ilgisi inanılmaz, genlerinde var. Müzik, dans deyince ritim tutuyor. Oğlumun babasına (Ozan Çolakoğlu) benzemesi hoşuma gidiyor” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Anlamlı satış

Gülşen, Demet Akalın’ın bir hayranına hediye ettiği çizmeyi satışa çıkarmasıyla ilgili ise şöyle konuştu: “Hediye olduğu için satışa çıkartılmasını doğru bulmuyorum. Benim başıma gelse, gider bulurum onu. Ayrıca bir site üzerinden kıyafetlerimi satıyorum. 100 bin TL’lik satış yaptım. Bunun belirli bir kısmını da ihtiyacı olan kız çocuklarına yardım amaçlı kullanmak istiyorum. Bunu söylüyorum ki, bunu duyup öğrenen birçok kişi yardım etmek isteyecek.”

Yazarlar