Cadde ‘Babamın Günahları’ ekibi ilk bölümü birlikte izledi

‘Babamın Günahları’ ekibi ilk bölümü birlikte izledi

12.01.2018 - 07:45 | Son Güncellenme:

ANS Prodüksiyon’un imzasını taşıyan, Abdullah Oğuz’un yönetmen koltuğunda oturduğu ‘Babamın Günahları’ dizisi, dün akşam ilk bölümüyle Star TV’de izleyicilerle buluştu.

‘Babamın Günahları’ ekibi ilk bölümü birlikte izledi

Kadir Doğulu, Melisa Sözen, Mustafa Uğurlu, İsmail Demirci, Sezin Akbaşoğulları ve Mehrnoush Esmaeilpour gibi isimlerden oluşan oyuncu kadrosuna sahip ‘Babamın Günahları’ dizisi başladı.

Haberin Devamı

Kadir Doğulu’nun hayat verdiği 'Ozan’ın, Melisa Sözen’in canlandırdığı, geçmişte ayrılmak zorunda kaldığı büyük aşkı 'Yeşim’den yaşam mücadelesi veren bir kızı olduğunu öğrenmesiyle başlayan hikayede, baba ile kızın buluşma anı ekran başındakileri derinden etkiledi. Sosyal medyada pek çok yorumun paylaşıldığı sahnede çocuk oyuncu Gökçen Bilge Çiftçi, performansıyla izleyicileri gözyaşlarına boğdu.

‘Babamın Günahları’ dizisinin oyuncuları ve ekibi, ilk bölümü özel bir mekanda birlikte izlediler. ‘Dilek Taşı’nın çaldığı sahnede şarkıya eşlik eden ekip, bölümün sona ermesiyle birbirlerini dakikalarca alkışlayarak tebrik etti.
Senaryosunu Ahmet Saatçioğlu’nun kaleme aldığı ‘Babamın Günahları’nın yeni bölümü, 17 Ocak Çarşamba günü saat 20:00’da Star TV’de ekranlara gelecek.