Cadde Bana Oldman’i hatırlatıyor

Bana Oldman’i hatırlatıyor

05.02.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Alman yönetmen Til Schweiger, Berlin’deki yeni filminin galasında Özgür Emre Yıldırım’ı İngiliz aktör Gary Oldman’a benzetti. Schweiger, ‘Özgür bana Oldman’i hatırlatıyor. Onunla çalışmak çok güzeldi’ dedi

Bana Oldman’i hatırlatıyor

Dünyaca ünlü Alman oyuncu ve yönetmen Til Schweiger’in ‘Nick Off Duty’ filminin dünya prömiyeri önceki akşam Berlin Zoo Palast’ta gerçekleştirildi. Schweiger’in yanı sıra filmde başrolleri paylaştığı Özgür Emre Yıldırım, Erol Afşin ve Fahri Yardım da galaya katıldı.

Haberin Devamı

Tüzünataç beğenildi

Filmde ‘Reyhan’ karateriyle konuk oyuncu olarak yer alan Berrak Tüzünataç da galaya özel olarak hazırlanan ‘Raissa & Vanessa’ kıyafetiyle dikkat çekti. Christian Alvart’in yönetmen koltuğunda oturduğu filmde, Til Schweiger’in kızı Luna Schweiger’de filmde yer aldı. Basın mensuplarının ve halkın yoğun ilgi gösterdiği filmin galasında Schweiger, Türk oyuncularla yakından ilgilendi. Filmde en çok alkışı ‘Süleyman Şeker’i canlandıran Yıldırım’la Fahri Yardım’ın sahneleri alkış aldı. Tüzünataç’ın filmde Almanca’yı iyi konuşması da övgü aldı. Filmden sonra oyuncular kutlama için düzenlenen partide sabaha kadar eğlendi.

‘Hemen yönetmeni aradım’

Deneme çekimleriyle başrolü kapan Yıldırım ise Schweiger’den övgü aldı. Yıldırım’ı İngiliz oyuncu Gary Oldman’a benzeten Schweiger, “Onunla birlikte çalışmak çok güzeldi. Onun cast için hazırladığı görüntüleri izledim ve oyunculuğunu hemen beğenip yönetmeni aradım. Yönetmen de bana Özgür’ün bu rol için kısa olup olmadığını sordu. Çünkü filmdeki karakter iri yarı olmalıydı. Ama ben kararımın arkasında durdum ve ‘Bu doğru bir oyuncu’ dedim. Özgür bana Gary Oldman’i hatırlatıyor. Özgür bir gün bana, oyunculuk kariyeri başlamadan önce uzun süre bir Alman kadınla birlikte olduğunu söyledi. Ve Alman arkadaşı, onun oyunculuktaki başarısına inanmadığı için onu terk etmiş. Şimdi ise Til Schweiger’le film çekti. Eminim o da bunu duyacaktır” dedi.

Haberin Devamı

Bana Oldman’i hatırlatıyor

Berrak Tüzünataç galaya özel olarak hazırlanan ‘Raissa & Vanessa’ kıyafetiyle dikkat çekti.