Cadde Banu Alkan: Öyle bir kelime etti ki...

Banu Alkan: Öyle bir kelime etti ki...

18.04.2016 - 12:54 | Son Güncellenme:

Oyuncu Banu Alkan, 13 yıl birliktelik yaşadığı Murat Taşdemir'in Antalya'da bir işletmede kasiyerlik yapmasına ilişkin konuştu: Aşkımızı bir sözle bitirdi.

Banu Alkan: Öyle bir kelime etti ki...

Kanal D'de yayınlanan 'Renkli Sayfalar' programına konuk olan Banu Alkan, "Murat Taşdemir'i kasada görünce 'oh olsun' dediniz mi?" sorusuna, "Fotoğrafı gördüm. Hayır demedim. Sonuçta ekmeğini taştan çıkarıyor" yanıtını verdi.

Haberin Devamı

Alkan, "Özellikle baktım Murat'a, dünyayı dolaştık. Kültürlü, dünya görüşü olan bir kadına sahip olmak herkese nasip olmaz ama ona oldu. Kıymet bilmedi. Kıymet bilmediği için yanımda yok. 'Bir zamanlar neredeydik şimdi neredeyiz' diyorum. İki erkeğe sahip oldum onlarda bana. Ama onlar haricinde kimse bana ulaşamadı" şeklinde konuştu.

Murat Taşdemir ile yaşadığı birliktelik ve ayrılık kararı hakkında ise Banu Alkan, "O kadar çok sevdim ki o masmavi gözlerine hayran oldum. Murat'la 13 yıldır büyük bir sevgimiz oldu ama beni çok kırdı. 'Mezarlarımız bile yan yana olsun dediğim' aşkı bir sözle bitirdi. Ben aşkta vıcık vıcıklığı sevmiyorum. 13 yıl bunu Murat'ta görmedim. Seda Sayan'ın programında bana yaptığı haksızlığı bilirsiniz zaten Sibel gibi ona da çok kırgınım. Programda sinirlendim ve çıktım. Tek başıma boğazda oturdum. Murat beni aradı 'neredesin' dedi. Öyle bir kelime etti ki 'Murat senin bittiğin an' dedim. O söz söylenecek bir söz değildi. Aşkıma saygımdan dolayı söylemiyorum. Murat sayfası kapandı. Her zaman söylüyorum" ifadelerini kullandı.