Cadde Banu Türkoğlu'na anlamlı ziyaret

Banu Türkoğlu'na anlamlı ziyaret

21.10.2017 - 09:39 | Son Güncellenme:

'Tekerleğin İcadı' adlı belgesel film ile dikkatleri üzerine çeken tekerlekli sandalye basketbol oyuncusu Selin Şahin, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu'nun eşi Banu Türkoğlu’nu, yeni açtıkları Shaba Health & Fithness Club’ta ziyaret etti.

Banu Türkoğluna anlamlı ziyaret

Shaba’ya yaptığı anlamlı ziyaretten dolayı Selin Şahin'e bütün ekibiyle birlikte teşekkür eden Banu Türkoğlu, “Genç sporcumuz Selin, sadece başarılı spor hayatıyla değil, yaptığı belgeselle de hiçbirimizin bir diğerinden farkı olmadığını bize anlattı. Spor nasıl engel tanımıyorsa, hayatta engel tanımaz. Kendisinin bu anlamlı ziyaretinden dolayı çok mutlu olduk” dedi.

Haberin Devamı

4 yıldır Elig Avukat Bürosu Engelli Yıldızlar Takımı’nın başarılı forvet oyuncusu olan Selin Şahin, “Banu Abla’yı yeni açtıkları spor merkezinde ziyaret etmek çok keyifliydi. Spor sadece bedene değil, zihne de iyi gelen, insanın ruhunu iyileştiren ve hayatını benimki gibi daha anlamlı kılan bir eylem. O nedenle herkesin bilinçli spor yapması önemli diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.