Futbol Başakşehir Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? - Muhtemel 11'ler

Başakşehir Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? - Muhtemel 11'ler

21.08.2016 - 19:06 | Son Güncellenme:

Başakşehir Fenerbahçe maçının başlamasına saatler kala tansiyon yükseliyor. Süper Lig 1. hafta mücadelesinde Abdullah Avcı'nın öğrencileri tecrübeli isim Dick Advocaat komutasındaki Fenerbahçe'yi konuk ediyor. Başakşehir Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? İşte Başakşehir Fenerbahçe maçına ilişkin tüm detaylar haberimizde yer alıyor...

Başakşehir Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda - Muhtemel 11ler

Başakşehir Fenerbahçe maçı Pazar akşamı Süper Lig şöleninin son halkası olacak. Başakşehir Abdullah Avcı komutasında hoca değişikliğine giden Dick Advocaat'ın Fenerbahçesini konuk edecek. Peki Başakşehir Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? İşte Fenerbahçe Başakşehir maçının tüm detayları haberimizde yer alıyor.

Haberin Devamı

Başakşehir Fenerbahçe maçı Süper Lig 1. hafta mücadelesi ile Fenerbahçe 2016-2017 sezonunu açıyor. Fenerbahçe'nin son yıllarda en fazla zorlandığı deplasmanlardan olan Başakşehir mücadelesi heyecanla bekleniyor. Peki Başakşehir Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanıyor? İşte tüm ayrıntıları ve merak edilen soruların yanıtları ile Başakşehir Fenerbahçe maçı...

Fenerbahçe, ligde sezonu Başakşehir maçıyla açacak

Pereira’nın yerine göreve gelen Advocaat, ilk lig sınavından 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Ev sahibi ise güçlü rakibine karşı sahasındaki üstünlüğünü korumak istiyor.

Süper Lig’de Fenerbahçe, yeni sezonu bu akşam deplasmanda Başakşehir’le oynayacağı maçla açacak. Şampiyonlar Ligi macerasını erken kapatan, teknik direktör Vitor Pereira ile yollarını ayırdıktan sonra yoluna Hollandalı Dick Advocaat’la devam eden Sarı-Lacivertliler, ilk hafta mücadelesinden 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Haberin Devamı

Ligin en tehlikeli takımlarından biri olan Başakşepir, Kanarya’ya sahasında hep zor anlar yaşattı. Fenerbahçe, Başakşehir deplasmanında ilk ve tek galibiyetini 2010-2011 sezonunun 14. haftasında 1-0’lık sonuçla yaşadı. Sonraki 4 maçta 3 kez Başakşehir’e mağlup olan Sarı-Lacivertliler, 2014-2015 sezonunda 7 kişi tamamladığı maçta 2-2 berabere kalmıştı.

Başakşehir Fenerbahçe maçı Fatih Terim stadyumunda oynanacak. Saat 21:45'te başlayacak Başakşehir Fenerbahçe maçını Ali Palabıyık yönetecek. Başakşehir Fenerbahçe maçı LİG TV'den naklen yayınlanacak.

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR-FENERBAHÇE

STAT: Fatih Terim

HAKEM: Ali Palabıyık

YAYIN: LİG TV

SAAT: 21.45

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR: Volkan, Cenk Ahmet, Yalçın Ayhan, Epureanu, Ferhat, Emre, Mahmut, Visca, Mossoro, Doka, M.Batdal

TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı

FENERBAHÇE: Volkan, Wiel, Skrtel, Neustadter, Hasan Ali, Mehmet Topal, Ozan, Salih, Aatif, Emenike, Fernandao

TEKNİK DİREKTÖR: Dick Advocaat

Medipol Başakşehir ile 17. Randevu
Fenerbahçe ile eski adı İstanbul Büyükşehir Belediyespor olan Medipol Başakşehir, Süper Lig'de yarın 17. kez karşılaşacak. Takımımızın, Medipol Başakşehir ile oynadığı 16 maçta Fenerbahçe 8, Medipol Başakşehir 6 galibiyet aldı, 2 maç da berabere sonuçlandı. Ekibimizin 23 golüne, lacivert-turunculular 20 golle yanıt verdi. Geçen sezonun ilk yarısında Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde yapılan maçı Fenerbahçe 1-0 kazanmış, ikinci yarıda Başakşehir Fatih Terim Stadı'ndaki müsabakayı ise 2-1 kaybetmişti.
Karşılaşmayı Ali Palabıyık yönetecek
Medipol Başakşehir ile Fenerbahçe arasında oynanacak ilk hafta mücadelesini Ali Palabıyık yönetecek. Mehmet Cem Satman ve Ekrem Kan’ın yardımcı hakem olarak görev alacağı müsabakanın dördüncü hakemi ise Abdülkadir Bitigen.
Takımımız kadrosuna 5 oyuncu kattı
Dirk Nicholaas Advocaat’in teknik direktörlük görevine getirildiği Fenerbahçe, sezon başında Faslı oyuncu Aatif Chahechouhe, Hollandalı oyuncu Gregory Van Der Wiel, Alman asıllı Rus futbolcu Roman Petrovich Neustadter, Slovak oyuncu Martin Skrtel ve İsmail Köybaşı dahil edildi. Ayrıca Fabiano Ribeiro ve Ramazan Civelek’in sözleşmeleri uzatılırken; Miroslav Stoch ve Emmanuel Emenike de takımdaki yerini aldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Medipol Başakşehir maçına hazır

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de 2016-2017 sezonunun ilk haftasında bugün deplasmanda Medipol Başakşehir ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktörü Dick Advocaat yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanın ısınma, koşu ve koordinasyon hareketleriyle başladığı bildirildi. 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla süren idmanın taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandığı kaydedildi.

Bu antrenmanla Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarını tamamlayan sarı-lacivertliler, kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

Medipol Başakşehir lig perdesini açıyor

2016-2017 sezonuna evinde Fenerbahçe karşılaşmasıyla başlayacak Medipol Başakşehir, 34 haftalık maratonu deplasmanda Kayserispor mücadelesiyle tamamlayacak - Sezon öncesi 4 hazırlık maçında 3 kez yenilen, 1 galibiyet elde eden Medipol Başakşehir, Avrupa arenasındaki resmi maçlarda 2 beraberlik, 1 yenilgi yaşadı

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig'de 2016-2017 sezonunu yarın iç sahada Fenerbahçe ile yapacağı karşılaşmayla açacak Medipol Başakşehir, 34 haftalık mücadeleyi deplasmanda Kayserispor maçıyla noktalayacak.

Son iki sezonu 4. sırada tamamlayarak üst üste iki yıl UEFA Avrupa Ligi'ne katılmayı başaran turuncu-lacivertliler, bu yıl da ilk 4 içinde yer almayı hedefliyor.

Medipol Başakşehir, sezonun ilk haftasında yarın Fenerbahçe'yi konuk edecek. Turuncu-lacivertli ekip, ilk bölümü 16, ikinci bölümü 18 hafta sürecek ligde devre arası öncesindeki son maçını deplasmanda ligin yeni ekibi Adanaspor ile yapacak.

Sezonun ikinci yarısını iç sahada 17. haftadaki Kayserispor maçıyla açacak Medipol Başakşehir, 34 hafta sürecek maratonu, deplasmanda aynı takımla yapacağı maçla tamamlayacak.

Beş oyuncu geldi

Geçen sezon 59 puan toplayan Medipol Başakşehir, transfer döneminde kadrosunu 5 oyuncu ile güçlendirdi.

Eren Albayrak, Samuel Holmen, Dieng, Attamah ve Cengiz Ünder'i transfer eden turuncu-lacivertliler, sözleşmesi biten Semih Şentürk ve St. Pauli'ye transfer olan Enver Cenk Şahin ile yollarını ayırdı.

Yazarlar