Milli Takım "Eğer ameliyat olsaydım..."

"Eğer ameliyat olsaydım..."

10.10.2012 - 13:02 | Son Güncellenme:

A Milli Futbol Takımı'nın file bekçisi Volkan Demirel, Romanya ile oynanacak karşılaşmayı kazanıp Macaristan maçına moralli gitmek istediklerini söyledi.

Eğer ameliyat olsaydım...

A Milli Futbol Takımı'nın file bekçisi Volkan Demirel, Romanya ile oynanacak karşılaşmayı kazanıp Macaristan maçına moralli gitmek istediklerini söyledi.

Haberin Devamı

2014 Dünya Kupası Avrupa Grubu Elemeleri'nde Romanya ve Macaristan ile oynanacak iki karşılaşma öncesinde Teknik Direktör Abdullah Avcı ile birlikte basın mensuplarının karşısına çıkan kaleci Volkan, "İki maçın çok önemli olduğunu biliyoruz. Maç gününde saha şartlarını göz önünde bulundururak en iyi şekilde hazırlanacağız. Romanya maçını kazanıp Macaristan'a gitmek istiyoruz. Kazanıp ikinci maçı bekleyeceğiz." diye konuştu.

Volkan, takım olarak her maçı kazanabilecek güçte olduklarını kaydederken, bir gazetecinin "Ameliyat olman gerekirken ertelendi. Yoğun tedavi programı sonrasında oynuyorsun. Bu durum performansını nasıl etkiliyor ?" sorusuna ise Volkan Demirel, şu şekilde cevap verdi:

"Sakatlığım tabiki ilk dönemde etkiliydi, performansıma da etki ediyordu. Şu anda iyiye gidiyorum. Tamamen iyileştiğimi söyleyemem. Bir aylık zaman zarfında ağrılarımın tamamen geçtiğini uzun zamanlar söylendi. Eğer amaliyet olsaydım belki sahalardan bir yıl uzak kalacaktım. Şu anda iyiye gidiyorum. En kısa zamanda yüzde yüz performansıma döneceğim."

Haberin Devamı

Volkan, "Her maça galibiyet için çıkıyoruz. O gün futbolcuların durumu da önemli. Sonuçta Türk milli takımı sahaya galibiyet için çıkacaktır. Romanya'dan çekindiğim hiçbir oyuncu yoktur." dedi.

Yazarlar