CaddeOscar adayının tercihi Hanif

Oscar adayının tercihi Hanif

02.05.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Son yıllarda yurtdışında Türkiye’yi başarıyla temsil eden modacı Dilek Hanif’in kıyafetlerine dünyaca ünlü yıldızlar da büyük ilgi gösteriyor.

Oscar adayının tercihi Hanif

Hanif’in en son 2010 Yaz Haute Couture Koleksiyonu’nda yer alan şifon bir elbisesini ünlü Alman film yıldızı Alexandra Maria Lara giydi. Alman yıldız 23 Nisan’da gerçekleştirilen Alman Sinema Ödül Töreni’ne, Dilek Hanif imzalı giysiyle katıldı. 2004 yılında ‘Cokus’ filmindeki rolüyle Oscar’a aday olan Alexandra Maria Lara, Kate Winslet ve Ralph Fiennes ile ‘The Reader’ filminde de birlikte yer almıştı. Markasının yurdışında her geçen gün daha çok tanınmasından mutluluk duyduğunu belirten Hanif temmuz ayında da Paris’te 2010 / 2011 Sonbahar - Kış Koleksiyonu’nu sunacak.

KEŞFETYENİ
Şok sözler! 'Survivor tarihinin açık ara en leş takımı'
Şok sözler! 'Survivor tarihinin açık ara en leş takımı'

Cadde | 09.05.2025 - 09:45

Survivor All Star 2025'te finale sayılı günler kala yarışmada heyecan giderek artıyor. Survivor macerası sona eren Senem Genç, sosyal medya hesabından olay bir paylaşımla adından söz ettirdi.

Yazarlar