Cadde Beni Affet yeni bölümleriyle nefes kesiyor

Beni Affet yeni bölümleriyle nefes kesiyor

25.09.2014 - 10:26 | Son Güncellenme:

Star Tv'nin günlük dizisi Beni Affet tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz sezona damga vuran dizi yeni sezonda da oldukça başarılı bir grafik çıkardı. Her gün saat 16.30'da ekrana gelen Beni Affet'te neler olacak merak konusu.

Beni Affet yeni bölümleriyle nefes kesiyor

Son Bölümde neler yaşandı:

Haberin Devamı

Bahar Levent’in gerçek kimliğini öğreniyor!

Farklı bir kimlikle tanıdığı Cesur’dan şüphelenmeye başlayan Bahar takibe koyulur. Başlarına gelenlerden Cesur’un sorumlu olduğunu düşünen Bahar, Levent olarak bildiği adamın aslında kim olduğunu öğrenir. Zühre ve Sevgi, Kemal’e karşı son görevlerini yerine getirmek isterken, herkesin Kemal’in öldüğünü düşünmesi Bahar’ı çileden çıkarır.

Kemal’in ölümünün üzüntüsü Osman’ın yüreğini yorgun düşürmüştür. Tunç Osman’ı hastaneye kaldırırken, babasının durumundan haberdar olan Cüneyt, Tunç’u suçlar. Eylül’le birlikte hareket ederek kaseti almak için Yalçın’ın evine gizlice giren Dilek, kaseti bulabilecek midir?

Genel Hikaye:

Aşk bazen aniden gelir. Ve ona sahip çıkamazsan, geldiği gibi de gider. Ancak onun bırakacağı boşluk ve yaşanan pişmanlıklar bir ömür boyu peşini bırakmaz insanların.

Haberin Devamı

Beni Affet, Ankaralı zengin bir aileyi merkezine alarak, gecekondudan üniversitelilere, ev kadınlarından beyaz yakalılara kadar toplumun her kesiminden karakterleri taşıyacak ekranlarımıza. Karakterlerimizin hepsi, aşkla, doğrulukla ve gururlarıyla sınanacaklar. Bu sınavdan ise ancak dürüst olanlar alnının akıyla çıkabilecek: Hem kendine, hem hayata karşı dürüst olanlar.

Beni Affet sadece kendi doğrularını çocuklarına dayatarak tek tek hepsini mutsuz eden bir babanın ve babaların günahı yüzünden aşklarını yitiren çocukların hikayesi aynı zamanda. Vazgeçilemeyen aşkların, bitmeyen umutların hikayesi.

Oyuncu Kadrosu:

Gaye Turgut-Bahar Kayacan Kozan

Klasik tabirle 'fakir ama gururlu' kızımız. Hem çalışıyor, hem hukuk okuyor. Hem de ailesini ayakta tutmaya çalışıyor. Mehmet Kemal'i canından çok sevmesine rağmen, kişiliğinden ve gururundan milim taviz vermiyor. Onun için dürüstlük ve kişiliği her şeyden önemli. Osman'ın diş geçiremediği tek karakter Bahar. Nitekim ilerde çocuğunu da tek başına büyütecek.

Murat Danac-Cüneyt Kozan

Ailenin büyük oğlu. Babasına ve kurallarına ses çıkaramamış bu güne kadar. Geçmişte yaşadığı bir gönül hikayesinden dolayı kalbi kırık ve kadınlara mesafeli. Feride'nin masumiyetine vuruluyor en çok. Ve burada da babası çıkıyor karşısına. İlk defa babasına isyan ediyor Cüneyt.

Haberin Devamı

Mert Altınışık-Mehmet Kemal Kozan

Ailenin en küçük ve en başına buyruk ferdi. Babasının kurallarını asla takmamış bu güne kadar. Ona bu ayrıcalığı biraz da abisi Cüneyt sağlamış. Kardeşi özgür olsun diye o kendini şirkete hapsetmiş aslında. Çocukluk arkadaşı Handan ile sözlü Kemal. Ama hayat karşısına Bahar'ı çıkarıyor. Ve o günden sonra her mevsim bahar oluyor Kemal için… Kemal söylediği küçük yalanların başına ne büyük dertler açacağını anladığında ise, mevsim çoktan sonbahar a dönüyor.

Şeyma Korkmaz-Feride Keskin / Melek Güner

Bir su damlası kadar güzel ve saf. Bir çiçek kadar narin ve kırılgan. Zühre'nin uzak akrabasından kalan bir aile yadigarı. Cüneyt onun bu saflığını seviyor. Ama Eylül bu evrene girince önce Feride'yi zehirliyor. Ve onu Cüneytten uzaklaştırıyor. Geçen zamanla Feride hem hayata direnmeyi öğreniyor, hem de aşkına sahip çıkmayı. En büyük rakibesi Eylül… Ama onların arasında başka bir bağ daha var. Hem de uzuun yıllar öncesine dayanan bir bağ.