Cadde Benim Adım Gültepe dizisi için büyük şok!

Benim Adım Gültepe dizisi için büyük şok!

17.10.2014 - 13:40 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin yeni dizisi Benim Adım Gültepe ilk bölümlerde yaşadığı başarıyı kaybetti. Kanal yönetiminin yayın akışında yaptığı değişiklikler dizinin reytinglerini etkiledi. Senaryosunun da yeniden düzenlenmesiyle Benim Adım Gültepe risk altında olan dizilere katıldı.

Benim Adım Gültepe dizisi için büyük şok

Kanal D’nin bu sezon yayınlanmaya başlayan yeni dizisi Benim Adım Gültepe’de tehlike çanları çalıyor. Başrollerinde Mete Horozoğlu, İlker Kızmaz ve Ayça Bingöl’ün oynadığı Benim Adım Gültepe, yayınlanan son bölümüyle reytinglerde düşüş yaşadı. İlk 5 bölümü Çarşamba akşamı 20.00'de yayınlanan dizinin yerine Kanal D yeni dizisi Hayat Yolunda gelmiş, Benim Adım Gültepe’nin yayın gününün değiştirilmesi planlanmıştı.

Haberin Devamı

Ancak Hayat Yolunda’nın Benim Adım Gültepe’den daha düşük reyting alması ve Benim Adım Gültepe hayranlarının tepkisi üzerine dizi yeniden Çarşamba 20.00'ye alındı. 15 Ekim Çarşamba akşamı bir haftalık aranın ardından yeniden 20.00'de ekrana gelen Benim Adım Gültepe ise reytingte büyük bir şok yaşadı.

5. bölümünde reytinglerde yükselişe geçen ve Total’de Güzel Köylü’nün ardından 2. olmayı başaran Benim Adım Gültepe, yaşanan belirsizliğin ardından iki hafta sonra yayınlanan 6. bölümüyle ise Total’de 9. AB’de ise 5. olabildi. Dizilerin günü ve saatleriyle oynayan Kanal D yönetimi seyirciyi sarmaya ve büyük bir yükselişe geçen iddialı dizisinin de adeta ipini çekmiş oldu. Benim Adım Gültepe önümüzdeki haftalarda yükselişe geçemezse erken final yapabilir.

Haberin Devamı

BENİM ADIM GÜLTEPE SON BÖLÜM