Cadde Beyaz Show 30 Ocak Cuma izleyicisiyle buluştu

Beyaz Show 30 Ocak Cuma izleyicisiyle buluştu

30.01.2015 - 09:51 | Son Güncellenme:

Ekranların en eğlenceli talk-show'u Beyaz Show'da bu hafta yer yerinden oynadı. Beyazıt Öztürk'ün sunduğu Cuma gecelerinin vazgeçilmezi olan Beyaz Show'un dün akşam yayınlanan son bölümünde yeni konukları programa renk kattı. Beyaz Show 30 Ocak program detayları ve son bölüm konukları ile ilgili en güncel bilgiler haberimizden takip edebilirsiniz...

Beyaz Show 30 Ocak Cuma izleyicisiyle buluştu

İlker Ayrık, Hakan Bulut, Suzan Kardeş ve Ivana Sert Bu Hafta “Beyaz Show” da sevenleriyle buluştu. Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı “Beyaz Show” a bu hafta; Yapışık Kardeşler filmi ile İlker Ayrık ve Hakan Bulut, Rumeli Türkülerinin eşsiz yorumcusu Suzan Kardeş ve Tarzların kadını Ivana Sert konuk oldu.

Kanal D'de yayınlanan Beyaz Show programında "Hangi ünlü ile yapışık ikiz olmak isterdiniz?" sorusuna ilginç cevaplar geldi.

Haberin Devamı

"FORTLAMAK İÇİN"

Kanal D muhabirinin sokakta yakaladığı kadın "Kiminle yapışık ikiz olmak isterdiniz?" sorusuna "Leonardo Di Caprio ile" cevabını verdi. "Neden?" sorusuna karşılık ise "Fortlamak için" diyerek izleyicileri şaşkınlığa uğrattı.

Sohbeti, eğlencesi, esprileri ve canlı yayın sürprizleriyle “Beyaz Show” bu hafta da yine şahane!