Bilgi Rehberi Av Mevsimi oyuncuları ve konusu! Av Mevsimi filmi nerede çekildi?

Av Mevsimi oyuncuları ve konusu! Av Mevsimi filmi nerede çekildi?

29.08.2022 - 18:41 | Son Güncellenme:

Başrollerini Şener Şen, Çetin Tekindor ve Cem Yılmaz'ın paylaştığı polisiye türündeki yerli filmin konusu meraklara araştırılıyor. Cinayetin peşindeki üç polisin hayatlarını ekrana getiren Av Mevsimi filmi sinema salonları ardından TV ekranlarında da seyirciyi ekran başına kitliyor. İşte, Av Mevsimi oyuncu kadrosu...

Av Mevsimi oyuncuları ve konusu Av Mevsimi filmi nerede çekildi

Av Mevsimi filmi 2010 yılı yapımıdır. Beyazperdeye çıktığı tarihten bu yana ilgi ile izleniyor. Filmin yönetmenliğini Yavuz Turgul yürütüyor. Filmin yağımcılığını ise Murat Akdilek ve Jeffi Medina üstlendi. Av Mevsimi oyuncuları ve karakterler kim?

Haberin Devamı

AV MEVSİMİ KONUSU

İşinin ehli bir polis olan Ferman (Şener Şen), yıllanmış tecrübesi, dikkate şayan sezgileri ve konularının uzmanı takipçiliğiyle tüm teşkilatta küçük çapta bir efsanedir. Kendi aralarında Ferman'dan “Avcı” diye bahsederler. Teşkilatın bir diğer figürü ise yalnızca bakışlarıyla bile lakabının hakkını veren “Deli” İdris (Cem Yılmaz) olarak dikkat çekmektedir. Bu çılgın ikili, cinayet masasında görevli, baba-oğul kadar yakın iki polistir. Antropoloji mezunu, sessiz sakin Hasan (Okan Yalabık) ise bu ikiliye yeni katılmış bir “Çömez” olarak aralarında dolaşır. Öldürülen genç bir kız, onları uyuşturucu taciri Asit’le, Türkiye’nin en varlıklı adamlarından Battal Çolakzade’yle (Çetin Tekindor), kızın ağabeyleri Abbas, Vakkas ve daha birçok farklı adamlarla karşı karşıya bırakacaktır. Hayatını karısına adayan, onun illet hastalığıyla boğuşan Ferman, boşandığı eşi Asiye’ye (Melisa Sözen) delicesine bağlı İdris, yeni mezun ve bu dünyada turist gibi dolaşan çömez Hasan... Çözmeye çalıştıkları cinayet, bu üç polisin hayatını bir daha asla eski haline dönüştüremeyecektir.

Haberin Devamı

EV MEVSİMİ FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Sevilen polisiye filmin çekimleri İstanbul'da; Sütlüce, Kemerburgaz, Levent, Karaköy, Üsküdar, Kandilli, Asmalımescit, Eyüp, Beyazıt, Kuledibi, Cihangir, Şişhane, Bahçeköy, Yedikule, Beykoz, Ataşehir ve Beyoğlu olmak üzere 17 farklı semtte yapıldı.

AV MEVSİMİ OYUNCULARI

Şener Şen - Ferman - Avcı

Cem Yılmaz - İdris - Deli

Çetin Tekindor - Battal Çolakzade

Melisa Sözen - Asiye

Okan Yalabık - Hasan Rıfat Adıgüzel - Çömez

Mahir İpek - Murat Öne

Emine Şans Umar - Cevriye

Rıza Kocaoğlu - Ömer - Asit

Nergis Çorakçı - Hatun

Mustafa Avkıran - Müslüm

Gamze Süner Atay - Müzeyyen

Şefika Ümit Tolun - Hilal

Murat Serezli - Altan Dardanel

Dila Akbaş - Pamuk

Bartu Küçükçağlayan - Kamuran

Cahit Gök - Vakkas Pamuk'un abisi

Bilgehan Sezer - Abbas

Cansu Koç - Yasemin

Murat Aygen - Şevket Altun

Gizem Akman - Ceylan

Serkan Keskin - Adli tıp uzmanı

Rahmi Dilligil - Basri

Kevork Türker - Ceylan'ın doktoru

Tolga Polat - Anestezist

Haberin Devamı

Engin Hepileri - Asiye'nin patronu