Bilgi Rehberi Bloodshot: Durdurulamaz Güç oyuncuları kim, konusu nedir? Bloodshot oyuncu kadrosu

Bloodshot: Durdurulamaz Güç oyuncuları kim, konusu nedir? Bloodshot oyuncu kadrosu

30.08.2022 - 19:11 | Son Güncellenme:

Bloodshot: Durdurulamaz Güç filmi, sinema salonlarının ardından TV ekranlarında da film severlerin beğenisine sunuluyor. Filmin başrolünde ise Vin Diesel yer alıyor. Peki, Bloodshot filmi konusu nedir?

Bloodshot: Durdurulamaz Güç oyuncuları kim, konusu nedir Bloodshot oyuncu kadrosu

Bloodshot filmi 2020 yılında vizyona girdi. Filmin oyuncuları arasında Eiza Gonzalez, Sam Heughan yer alıyor. Bloodshot: Durdurulamaz Güç filminin yönetmenliğini ise Dave Wilson üsteleniyor. İşte, Bloodshot: Durdurulamaz Güç filmi detayları...

Haberin Devamı

BLOODSHOT DURDURULAMAZ GÜÇ KONUSU

Asker olan Ray Garrison ve karısı öldürüldüğünde, kimliklerini gizleyen bir grup bilim insanı harekete geçer. Bilim insanları nano teknoloji sayesinde Ray'ı hayata geri döndürür. Bloodshot adı verilen Ray, damarlarında dolaşan teknoloji sayesinde artık durdurulamaz bir güçtür. Geçmişi ile ilgili hiçbir şeyi hatırlamayan Ray, artık kendisi gibi süper askerlerle çalışır. Şirketin zihnini kontrol etmesi nedeniyle geçmişini hatırlamayan Ray'in hayatında her şey muallaktır. Ancak yavaş yavaş geçmişini hatırlamaya başlayan Ray, kontrolünü geri kazanmak için zorlu bir savaş verir.

BLOODSHOT DURDURULAMAZ GÜÇ FİLMİ OYUNCULARI

Vin Diesel: Ray Garrison / Bloodshot
Eiza Gonzalez: KT
Sam Heughan: Jimmy Dalton
Toby Kebbell: Martin Axe
Guy Pearce: Dr. Emil Harting
Lamorne Morris: Wilfred Wigans
Talulah Riley
Jóhannes Haukur Jóhannesson: Nick Baris
Siddharth Dhananjay: Eric
Alex Hernandez