Bilgi Rehberi Dinamo Kiev - Fenerbahçe maçı hangi kanalda, şifreli mi? Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman, saat kaçta?

Dinamo Kiev - Fenerbahçe maçı hangi kanalda, şifreli mi? Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman, saat kaçta?

20.07.2022 - 01:59 | Son Güncellenme:

UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci eleme turu ilk karşılaşmaları kapsamında Fenerbahçe, Dinamo Kiev ile mücadele edecek. Sarı Lacivertliler, Ukrayna takımı Dinamo Kiev ile Polonya'da karşı karşıya geliyor. Spor severler ise 'Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?' sorularına yanıt arıyor.

Dinamo Kiev - Fenerbahçe maçı hangi kanalda, şifreli mi Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman, saat kaçta

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi ikinci eleme turu ilk müsabakalarına çıkıyor. Ukrayna ekibi Dinamo Kiev karşısında top koşturacak olan sarı lacivertlilerin maçı, 20 Temmuz Çarşamba günü gerçekleşiyor. Peki, Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçı şifresiz mi, hangi kanalda, saat kaçta?

Haberin Devamı

DİNAMO KİEV - FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci eleme turu 1. maçları sürüyor. Bu kapsamda Fenerbahçe, Dinamo Kiev ile karşılaşıyor. Nefese kesen mücadele 20 Temmuz Çarşamba akşamı saat 21:00'de gerçekleşecek.

Maç, Polonya'nın Lodz şehrindeki Miejski Stadı'nda oynanacak. İki takımın rövanş karşılaşması ise 27 Temmuz Çarşamba günü olacak.

FENERBAHÇE MAÇI ŞİFRELİ Mİ, HANGİ KANALDA?

Dinamo Kiev - Fenerbahçe maçını Glenn Nyberg yönetecek. Maç, beIN Sports 1'den canlı olarak aktarılacak.