Bilgi Rehberi Filenin Sultanları Hırvatistan karşısında! Türkiye-Hırvatistan maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Filenin Sultanları Hırvatistan karşısında! Türkiye-Hırvatistan maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

29.09.2022 - 18:11 | Son Güncellenme:

Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası B grubunda mücadele eden A Milli Kadın Voleybol takımımız grupta dördüncü maçına bu akşam Polonya'nın Gdansk şehrinde Ergo Arena'da çıkacak. Peki Türkiye-Hırvatistan maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Filenin Sultanları Hırvatistan karşısında Türkiye-Hırvatistan maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda

A Milli Kadın Voleybol takımımız bugün Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası B grubu dördüncü maçında Hırvatistan ile karşı karşıya gelecek. Geride kalan 3 maçın ikisini kazanan Tayland karşısında istenmeyen bir mağlubiyet yaşayan grubun favori takımı Filenin Sultanları bugün Hırvatistan karşısında alınacak galbiyet ile yoluna dolu dizgin devam etmek istiyor. Peki Türkiye-Hırvatistan maçı bugün saat kaçta hangi kanalda?

Haberin Devamı

TÜRKİYE-HIRVATİSTAN MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Türkiye-Hırvatistan maçı bugün saat 18:30'da başlayacak. Polonya'nın Gdansk şehrinde Ergo Arena'da oynanacak olan mücadele TRT Spor ekranlarından naklen ve şifresiz olarak yayımlanacak.

Son oynanan Dominik Cumhuriyeti maçında en skorer isim Ebrar Karakurt olurken Zehra Güneş, Hande Baladın, Eda Erdem Dündar'da en çok sayı kaydeden isimler oldu.