Bilgi Rehberi MasterChef'te ana kadroya giren 6. isim belli oldu! 6 Ağustos MasterChef ana kadro yarışmacıları

MasterChef'te ana kadroya giren 6. isim belli oldu! 6 Ağustos MasterChef ana kadro yarışmacıları

07.08.2022 - 01:29 | Son Güncellenme:

MasterChef ana kadro kaç kişi? MasterChef'te ana kadro için mücadeleler hız kesmeden devam ediyor. Her gün iki oyunndan oluşan turda en başarılı olan bir isim finalist olarak ana kadroya yükseliyor. 5 kişinin ardından 6. isim de belli oluyor! Peki, MasterChef'te kim kazandı, ana kadroya hangi isim girdi?

MasterChefte ana kadroya giren 6. isim belli oldu 6 Ağustos MasterChef ana kadro yarışmacıları

MasterChef 2022 yarışmasında ana kadro için yarışlar gerçekleşiyor. İlk beş isim seçilmişti, 6. yarışmacı için de 6 Ağustos günü nefes kesen oyun düzenlendi. MasterChef jürisi iki aşamalı oyunda iki farklı tabak çıkarmalarını istedi. Ana kadroya seçilen Son isim Şeyma olmuştu. Peki, 6 Ağustos MasterChef 6. ve son finalisti kim oldu?

Haberin Devamı

MASTERCHEF'TE ANA KADROYA GİREN 6. İSİM KİM OLDU?

TV8'in sevilen yarışma programlarından MasterChef 2022'de ana kadro için mücadele devam ediyor. Cumartesi günü ilk aşama oyununda yarışmacı adaylarından istenen tarif domates soslu niyokki oldu. Bu turda başarılı olan Ege, Tolga, Yağmur, Seyfullah, Melig ve Yaren ikinci tura yükseldi.

İkinci aşamada ise yarışmacı adayları mısır ile yaratıcı tabaklar çıkardı. Tabakların değerlendirilmesi ardından Yaren - Melih - Tolga ilk üçe kaldı. 6. ve son ana kadroya giren isim Melih oldu.

İlk gruptan ana kadroya giremeyen 10 yarışmacı için ana kadro için ikinci bbir fırsat sunuluyor. Geriye kalan yarışmacılar 7 Ağustos günkü oyunlarda iki elemeli oyuna tabii olacak ve bu gruptan 5 isim seçilecek. Bu 5 isim ise ana kadroya girmek için yarışacak.

Haberin Devamı

MASTERCHEF 2022 ANA KADRO KAÇ KİŞİ?

2022 Masterchef Türkiye yarışmasında ana kadro sayısı Mehmet Şef tarafından duyuruldu. Bu sene ana kadro 18 kişiden oluşacak.

2022 MASTERCHEF ANA KADROSU

Yarışmanın ilk turunda ana kadroya seçilen isimler şöyle: Metin, Gamze, Onur, Çağatay, Şeyma ve Melih oldu.