Bilgi Rehberi MasterChef'te dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı? 30 Ağustos MasterChef ilk eleme adayları belli oldu...

MasterChef'te dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı? 30 Ağustos MasterChef ilk eleme adayları belli oldu...

31.08.2022 - 17:59 | Son Güncellenme:

MasterChef 2022 yarışmasında kırmızı ve mavi takım yarışmacıları, haftanın ilk mücadelesinde karşı karşıya geldi. Takım yarışında iki taraf da dokunulmazlık için kıran kıran performans sergiledi. MasterChef yarışmacıları 7 bölge yedi yemek konseptinde lezzetli tabaklar çıkarmak için tezgah başındaydı. Peki, 30 Ağustos MasterChef'te kim kazandı, ilk eleme adayı kim oldu?

MasterChefte dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı 30 Ağustos MasterChef ilk eleme adayları belli oldu...

MasterChef takım yarışları sürüyor. İlk eleme sonrasında yeni takımlar ve kaptanlar belirlendi. Salı akşamı ise kırmızı ve mavi takımlar 7 bölge yedi yemek konseptinde dokunulmazlık için karşılaştı. Birbirinden lezzetli tatları başarılı şekilde MasterChef jürisine sunan taraf ise kırmızı takım oldu. İşte, MasterChef eleme adayı...

Haberin Devamı

MASTERCHEF'TE TAKIM OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef Türkiye 2022 yarışmasında 30 Ağustos günü yeni belirlenen kırmızı ve mavi takımlar takım oyununa çıktı. MasterChef jürisi, takımlardan 7 bölge yedi yemek istedi. Menüde ise; arabaşı çorbası, babagannuş, midye dolma, kara lahana dolması, tire köfte, simit kebabı ve kadayıf dolması vardı.

Oyun sonunda 7 - 0'lık bir skorla yemekleri e çok beğenilen ve kazanan takım kırmızı oldu. Böylece mavi takım bireysel dokunulmazlık oyununda ter döktü. Mavi takım üyeleri dokunulmazlık oyununda en iyi Fettuccine yapmak için kıyasıya rekabet sergiledi. Oyunun sonunda Dilan, Görkem ve Burak son üçe kaldı ve en başarılı tabağı çıkararak dokunulmaz olan isim Görkem oldu.

Haberin Devamı

30 AĞUSTOS MASTERCHEF ELEME ADAYLARI

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Görkem eleme potasına ilk olarak Onur'u gönderdi.İkinci eleme adayı da Burak seçildi.

 

 

 

 

 

 

Yazarlar