Bilgi Rehberi Merve Boluğur'un eşi Mert Aydın kimdir? DJ Mert Aydın kaç yaşında, nereli?

Merve Boluğur'un eşi Mert Aydın kimdir? DJ Mert Aydın kaç yaşında, nereli?

16.11.2022 - 19:16 | Son Güncellenme:

DJ Mert Aydın, bir süredir oyuncu Merve Boluğur ile birlikteydi ve çift bir süre sonra evlenmişti. 2 Eylül günü ise Boluğur'a evlilik teklifinde bulunan Mert Aydın'ı hayatı merakla araştırılmaya başladı. Peki, Mert Aydın kim, boyu ve yaşı kaç?

Merve Boluğurun eşi Mert Aydın kimdir DJ Mert Aydın kaç yaşında, nereli

Mert Aydın, başarılı genç oyuncu Merve Boluğur ile ekim ayında evlenmişti. DJ olarak bilinen Aydın, birbirinden başarılı ünlülerle çalıştı. Oyuncu Boluğur ile hayatını birleştiren Mert Aydın'ın hayatı haberimizde...

Haberin Devamı

MERT AYDIN KİMDİR?

Aydın, 6 Mart 1987 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Ajda Pekkan, Irmak Arıcı, Sinan Akçıl, Behzat Gerçeker, Linet gibi isimlerle çalışan Mert Aydın, 14 yaşında profesyonel müzikle ilgilenmeye başladı. Nokta Müzik kurucularından olduğu bilinen Aydın, Merve Boluğur ile birlikteliğini 2 Ekim günü nikah masasına taşımıştı. Çİftin ayrılık kararı aldığı öğrenildi.

MERVE BOLUĞUR KİMDİR?

Boluğur, 16 Eylül 1987 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Nişantaşı Nuri Akın Anadolu Lisesinden mezun olduktan sonra Kadir Has Üniversitesi'nin hazırlığında kaldı ve bıraktı. Ardından Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünde eğitim aldı. 2006–2007 yılları arasındaki Acemi Cadı dizisinde oynadı ve bu sayede popüler oldu. 2007 yılında TRT'de yayınlanan Aşk Yeniden adlı dizide Eylül karakterini canlandırdı. 2009 yılında Star TV'de yayınlanan Kül ve Ateş dizisinde rol aldı.

Haberin Devamı

Boluğur, 2009 yılında Keremcem'in "Yutkunamıyorum" şarkısının klibinde oynadı. 2010 yılında Kolpa'nın "Kadınım" şarkısının klibinde Çağkan Çulha ile birlikte göründü. 2010–2011 yıllarında yayınlanan Küçük Sırlar dizisinde Ayşegül karakterini canlandırdı. 2011–2013 yıllarında yayınlanan Kuzey Güney dizisinde Zeynep karakterini oynadı. 2013–2014 yıllarında yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisinde Nurbanu Sultan'ı canlandırdı. Mart 2018 yılında "Merve Boluğur" adlı kozmetik markasını kurdu. 2022 yılında "Şşşşttt" isimli teklisini YouTube kanalından yayınladı.

 

Yazarlar