Bilgi Rehberi Seni Kalbime Sakladım final mi, ne zaman ve neden bitiyor? Seni Kalbime Sakladım dizi oyuncuları-karakterler

Seni Kalbime Sakladım final mi, ne zaman ve neden bitiyor? Seni Kalbime Sakladım dizi oyuncuları-karakterler

05.08.2022 - 01:17 | Son Güncellenme:

Seni Kalbime Sakladım dizisi oyuncuları ile izleyenin dikkatini çekerken dizinin final kararı aldığı gündeme geldi. Başrollerinde Ekin Mert Daymaz ve Sevda Erginci'nin yer aldığı romantik komedi türündeki dizi, perşembe akşamları ekrana geliyor. Peki, Seni Kalbime Sakladım dizisi neden final yapıyor?

Seni Kalbime Sakladım final mi, ne zaman ve neden bitiyor Seni Kalbime Sakladım dizi oyuncuları-karakterler

Seni Kalbime Sakladım dizisi bitiyor mu? Dizi, perşembe akşamları dizi severleri TRT1 ekranlarına kitliyor. Seni Kalbime Sakladım dizisinin yönetmenliğini Şenol Sönmez yürütürken senaryosunu ise Burcu Yılmaz ile Pınar Kaya kaleme alıyor. Haziran ayında yayın hayatına başlayan Seni Kalbime Sakladım dizisi neden bitiyor?

Haberin Devamı

SENİ KALBİME SAKLADIM FİNAL Mİ, NEDEN BİTİYOR?

Yaz döneminde TRT1 ekranlarında yayına hayatına başlayan Seni Kalbime Sakladım dizisinin başrollerinde Sevda Erginci ile Ekin Mert daymaz yer alıyor. Dizinin 7. bölümde final yapacağı haberi gündeme geldi.

Gazeteci Birsen Altuntaş haberinde, ''TRT’de ekrana gelen “Seni Kalbime Sakladım” dizisi için de final kararı alındı. Başrollerini yıldız isimler Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz’ın paylaştığı dizi 7. bölümde ekrana veda edecek.'' ifadelerini kullandı.

SENİ KALBİME SAKLADIM OYUNCULARI

Sevda Erginci - Zeynep Gören
Ekin Mert Daymaz - Civanmert Korkmaz
Gökçe Akyıldız - Deren Tokgöz
Mehtap Bayri - Türkan Korkmaz
Elçin Afacan - Reyhan Korkmaz
Evren Duyal - Firuze/Firu
Osman Alkaş - Yusuf Abdullah Gören
Gülseren Gürtunca - Adalet Gören
Tarık Ündüz - Canberk
Berke Üsdiken - Güven
Ali Öner - Mete
Emre Taşkıran - Pamir
Derda Yasin Yanal - Olcay
Sibel Aytan - Suzan/Suzi 

 

Yazarlar