Bilgi Rehberi Köpek saldırısına uğrayan Tuğba Altıntop o günü anlattı! Tuğba Altıntop kimdir, kaç yaşında aslen nereli?

Köpek saldırısına uğrayan Tuğba Altıntop o günü anlattı! Tuğba Altıntop kimdir, kaç yaşında aslen nereli?

13.10.2022 - 12:35 | Son Güncellenme:

Tuğba Altıntop, kısa bir süre önce köpek saldırısına uğramış ve yaşadığı zorlu süreci anlatmıştı. TV8 ekranında yayımlanan 2. Sayfa programına konuk olacak olan Tuğba Altıntop'un son durumu ve yaşadığı süreci canlı yayında anlatacak. Peki Tuğba Altıntop kimdir son durumu nasıl?

Köpek saldırısına uğrayan Tuğba Altıntop o günü anlattı Tuğba Altıntop kimdir, kaç yaşında aslen nereli

Tuğba Altıntop, hayatı ve kariyeri araştırma konusu olmaya devam ediyor. TV8 ekranında yayımlanan 2. Sayfa Programına konuk olan Tuğba Altıntop kısa bir süre önce uğradığı köpek saldırısı sonrasında ilk kez TV ekranında yer alacak. Peki Tuğba Altıntop kimdir?

Haberin Devamı

TUĞBA ALTINTOP KİMDİR? HAYATI VE KARİYERİ

Tuğba Altıntop, 15 Aralık 1976 tarihinde Adana’da doğdu. Liseden sonra grafikerlik üzerine eğitim aldı. 1996 yılında Miss Turkey güzeli seçildi. Aynı yıl Rafet El Roman'la evlendi. Bu evlilikten Su Elnur ve Şevval Su isminde iki kız çocuğu oldu. Rafet El Roman ile evlilikleri 2003 yılında sonlandı. Modellik ve mankenliğin yanı sıra bazı diziler ile 1995 yapımı komedi türünde TV filmi Zampara Seyfettin'de yer aldı.

 

Köpek saldırısına uğrayan Tuğba Altıntop o günü anlattı Tuğba Altıntop kimdir, kaç yaşında aslen nereli

Altıntop, 2007 yılında "Sana Söylüyorum" albümü ile müzik kariyerine başladı. Albümde Murat Güneş, Güven Baran, Aydın Sarman, Hüseyin Bitmez gibi isimlerin besteleri yer aldı. Ayrıca albümde Altıntop'un sözünü kendi yazdığı, müziğini ise Aydın Sarman ile bestelediği "Ağıt" isimli şarkıya da yer verdi. Albümde "Urfa Sana Ağlar" şarkısına klip çekti. 2013 yılında 6 yıllık aradan sonra "Yana Yakıla" single'ı ile müziğe geri döndü. Şarkı için birçok remix düzenlenerek dinleyicilere ulaştı. 2016 Nisan ayında yeni albümü La La'yı piyasaya sürecek olan şarkıcı, albümde Serdar Ortaç, Ozan Doğulu, Ayşen gibi isimlerle çalıştı. Altıntop, albüme ismini veren şarkısı "La La"nın klip çalışmalarını tamamladı.

Haberin Devamı

Albümleri

Sana Söylüyorum (2007)

La La (2016)

Teklileri

Yana Yakıla (2013)

Filmografi

Zampara Seyfettin (1995) - TV filmi

Fırtına Hayatlar (2004) - TV dizisi

Bizim Karakol (2004) - TV dizisi

TUĞBA ALTINTOP KÖPEK SALDIRISINA UĞRAMIŞTI!

Şile'de köpek saldırısına uğrayan ve yüzünden tedavi olan Tuğba Altıntop o anları şu sözlerle anlatmıştı; Arkadaşımın köpeği yerde yatıyordu. Yanına gittim sevdim okşadım. Eğilip yüzünü öpmek istedim. Bir anda yüzüme saldırdı. Kimse müdahale edemeden bırakt, kenara çekildi. ifadelerini kullanmıştı

Şimdilerde tedavisi devam eden Tuğba Altıntop, bugün Tv8 ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programının canlı yayınına konuk oldu. Yüzündeki yara izini kapatmadan yayına çıkan ünlü isim, yaşadıklarını anlattı.

Köpek saldırısına uğrayan Tuğba Altıntop o günü anlattı Tuğba Altıntop kimdir, kaç yaşında aslen nereli

"YÜZÜM GÖZÜM KAN İÇİNDE KALDI"

Sözlerine; "Çok cesur bir kadınım ama kızlarıma da söz verdim, artık o kadar cesur olmayacağım" diye başlayan Tuğba Altıntop, şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

Arkadaşlarımla kampa gitmiştik. Orası zaten benim sürekli gittiğim bir yer. Köpeği uyurken öpmeye çalıştım, o da beni farklı şekilde öptü. Hatalı olan benim. Kara zaten aileye de yeni katılmış, daha sekiz aylık. Yere oturdum bağdaş kurdum, onu seviyordum. Bu arada işte köpeklerimizi konuşuyoruz. Gece yatmaya gitmeden önce şunu bir seveyim dedim, eğildim. 'Bana alıştı' galiba derken birden Kara, benim yüzüme hamle yaptı. Zaten ben o sıcaklığı hissettim. Yüzüm gözün kan içinde kaldı. Hiç paniklemedim, ne bulursam yüzüme bastırdım. O ara bir havlu koyduk, hastaneye gittik. Dikiş atıldı sonra, yüzümde yaklaşık 50-60 dikiş var. Soluk borum parçalanabilirdi. Atar damarıma denk gelebilir, gözümü hatta burnumu bile kaybedebilirdim.

 

 

 

Yazarlar