Bilgi Rehberi Uçuş Planı oyuncuları kim? Uçuş Planı filmi konusu ve oyuncu kadrosu

Uçuş Planı oyuncuları kim? Uçuş Planı filmi konusu ve oyuncu kadrosu

02.09.2022 - 18:41 | Son Güncellenme:

Uçuş Planı filmi oyuncu kadrous ve konusu ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Film 2005 yılında vizyona girdi ve başrollerinde Jodie Foster, Peter Sarsgaard, Matt Bomer gibi isimler yer alıyor. Peki, Uçuş Planı filmi oyuncuları kim?

Uçuş Planı oyuncuları kim Uçuş Planı filmi konusu ve oyuncu kadrosu

Sinema salonları ardından Tv ekranlarında da izleyicisi ile buluşan Uçuş Planı filminin yönetmenliğini Robert Schwentke yürütüyor. Senaryosunu ise Billy Ray, Peter A. Dowling kaleme aldı. İşte Uçuş Planı filmi detayları...

Haberin Devamı

UÇUŞ PLANI KONUSU

Kyle Pratt’ adındaki uçuş mühendisinin eşi Berlin’de henüz vefat etmiştir. Genç kadın şimdi kocasının tabutu ve altı yaşındaki kızı Julia ile birlikte New York’a geri dönmektedir. Uçak havalandıktan üç saat kadar sonra Kyle bir anda uyanıp kızının yanında olmadığını fark eder. İki katlı bir uçak olduğu için son derece endişeli olan anne, kızını aramak için birçok ayrı kısma girmek zorundadır. Bu sırada hostesler aslında uçuşun başından itibaren yanında bir çocuk olmadığını hatta böyle bir ismin yolcu kayıtlarında da bulunmadığını iddia ederler. Kyle iddia ettikleri gibi gerçekten aklını mı yitirmektedir yoksa toplu bir komplo içinde midir?

UÇUŞ PLANI FİLMİ OYUNCULARI

Jodie Foster - Kyle Pratt
Peter Sarsgaard - Carson
Sean Bean - Captain Rich
Kate Beahan - Stephanie
Michael Irby - Obaid
Assaf Cohen - Ahmed
Erika Christensen - Fiona
Shane Edelman - Mr. Loud
Mary Gallagher - Mrs. Loud
Haley Ramm - Brittany Loud
Forrest Landis - Rhett Loud
Jana Kolesarova - Claudia
Brent Sexton - Elias
Marlene Lawston - Julia
Judith Scott - Estella
John Benjamin Hickey - David