Cadde Boşanıyorlar mı?

Boşanıyorlar mı?

07.07.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

‘Arka Sokaklar’ dizisinin ‘Rıza Baba’sı Zafer Ergin ve eşi Binnaz Ergin anlaşmalı boşanma için bir kafede buluştu. Ünlü çiftin evliliklerini bitirme kararı aldığı öne sürüldü

Boşanıyorlar mı

28 yıllık evliliklerinde birçok kez ayrılma noktasına gelen fakat dostlarının araya girmesiyle sürdürme kararı alan Zafer Ergin ve Binnaz Ergin çiftinin boşanacakları iddia edildi. Birkaç defa gazeteci Neslihan Yavuzcan’la el ele görüntülenen ‘Arka Sokaklar’ dizisinin ‘Rıza Baba’sı Ergin’in bu kaçamaklarına rağmen evliliklerini ayakta tutmak için yoğun çaba sarf eden eşi Binnaz Ergin, geçmişte de Yavuzcan için, “Bu tip kadınlar insanların hayatına asalak gibi yapışıp, oradan besleniyorlar” diyerek sert çıkmıştı.

‘Bunlar yalan’
Çift geçtiğimiz günlerde avukatlarıyla bir kafede bir araya gelerek boşanmalarıyla ilgili birbirlerine olan talepleri dile getirirken görüntülendi. Bir saati aşkın gerçekleşen buluşmada ortak yolu bulmakta bir hayli güçlük çeken Ergin, eşinin talepleri karşısında uzun süre ter döktü. Çift sonunda anlaşmalı olarak boşanmaya karar verdi.
İddialar karşısında kendisine telefonla ulaştığımız Zafer Ergin ise boşanacakları haberlerini yalanlayarak, “Yok öyle bir şey. Bu iddiaları kim uyduruyor? Haberi yapan arkadaşa selamımı söyleyin siz” diye cevap verdi.