Cadde Bu düğüne katılmak 800 euro

Bu düğüne katılmak 800 euro

15.07.2016 - 16:36 | Son Güncellenme:

Vakko'nun veliahdı Ediz Elhadef Barselona'daki düğününe gelecek konukların uçak ve otel masraflarını ödemiyor. Düğüne katılmanın ücreti 800 Euro'dan başlıyor.

Bu düğüne katılmak 800 euro

2013 yazında flört etmeye başlayan Vakko'nun veliahdı Ediz Elhadef ile Pronovias'ın veliahdı Gabriella Palatchi, yarın evleniyor. Uzun bir süre nerede evleneceklerine karar veremeyen çift, sonunda Gabriella'nın ailesinin Barselona'ya 1.5 saat mesafedeki sayfiye evinin bahçesinde karar kılmış.

Haberin Devamı

MUTLULUKLARINA ORTAK OLMAK 800 EURO'DAN BAŞLIYOR
Gabriella ile Ediz'in Barselona'daki düğününe, İstanbul'dan da yaklaşık 150 kişi gidiyor.Bu arada konuklarına uçak seferlerini ve dört farklı otelin fiyatlarını gösteren bir e-posta yollayan Ediz ile Gabriella'nın Barselona'daki mutluluğuna şahitlik etmek yaklaşık 800 Euro'dan başlıyor.

KRALLAR GİBİ AĞIRLAYACAKLAR
Hoş, uçak ve konaklama konuklara ait ama; müstakbel çift tüm transferleri de dahil olmak üzere herkesi Barselona'da krallar ve kraliçeler gibi ağırlayacak. Bu akşam müstakbel çiftin aileleri, büyükler için mükellef bir yemek daveti veriyor.

BU AKŞAM DA ARKADAŞLARI İÇİN PARTİ DÜZENLİYOR
Müstakbel çift ise aynı akşam farklı bir mekanda genç arkadaşları için İspanyol partisi düzenliyor. Yarın Casa Palatchi'deki düğün için de otellerden otobüsler kalkacak. Dünyanın en ünlü gelinlik markasının sahibinin kızının düğününün ne kadar muhteşem olabileceğini tahmin edebilirsiniz herhalde. (Bülent Cankurt-Günaydın)

Yazarlar