Cadde Bu Tarz Benim'de bu akşam kim elenecek?

Bu Tarz Benim'de bu akşam kim elenecek?

05.12.2014 - 15:59 | Son Güncellenme:

Ekranların fenomen yarışması Bu Tarz Benim'de nefes kesecek büyük final izleyenleri bekliyor. Eğlence dolu bir final akşamıyla Bu Tarz Benim jürisi ve yarışmacıları herkesi ekrana kilitleyecek. 6 Aralık final akşamının sürpriz konuğu ise Yıldız Tilbe olacak..

Bu Tarz Benimde bu akşam kim elenecek

Bu Tarz Benim”, iddialı kadrosu ve yarışmacılarıyla hafta içi her gün Show TV’de izleyicilerle buluşuyor. Yayınlandığı ilk günden itibaren büyük bir ses getiren “Bu Tarz Benim”, hız kesmeden devam ediyor. Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu yer alıyor.

Haberin Devamı

Final Gecesine Yıldız Tilbe Damga Vuracak

“Bu Tarz Benim Eleme Gecesi”nde bu hafta, Yıldız Tilbe eğlenceli kişiliğiyle programa renk katacak. Yeni ve klasikleşmiş şarkılarını seslendirecek Yıldız Tilbe, konsepte uygun kıyafetiyle programa damga vuracak.

Finale Konsepti 90'lar

Yarışmacılar bu hafta, “90”lar ve “Best Of” konseptleriyle ekranda boy gösterecek. İlk olarak 90’ların özgür modasını yansıtan kıyafetleriyle geçer not almaya çalışan yarışmacılar daha sonra “Best Of” konseptiyle Bu Tarz Benim yarışmasında güvendikleri, en beğendikleri kostümlerden birini seçecekler. Fame’in meşhur dansıyla Ivana Sert, açılış şovuna damga vuracak.

Gecenin sonunda jüriden en düşük puanı alan kişi ile rakipleri tarafından elenmek üzere en çok adı verilen kişi, elenme stresiyle karşı karşıya kalacak. Birbirinden ilginç gösteriler, özel defileler ve en güzel şarkıların yer alacağı bu renkli gecenin sonunda, Bu Tarz Benim’e kim veda edecek? İzleyicilere keyifli anlar yaşatacak modacı Tolga Çam’ın koleksiyonlarının sergileneceği defile “Bu Tarz Benim Eleme Gecesi”nde…

Haberin Devamı

Büyük sürprizlerin yaşanacağı “Bu Tarz Benim Eleme Gecesi”, 6 Aralık Cumartesi gecesi saat 20.00 Show TV’de!

6 ARALIK FİNAL HAFTASI