Cadde Bu Tarz Benim eleme gecesinde Nihat Doğan sürprizi!

Bu Tarz Benim eleme gecesinde Nihat Doğan sürprizi!

14.11.2014 - 09:45 | Son Güncellenme:

Show Tv'nin izlenme rekorları kıran yarışma programı Bu Tarz Benim bu hafta yine ekrana damga vuruyor. Cumartesi gecesi yaşanacak büyük elemede kim elenecek merak konusu. Bu Tarz Benim eleme gecesinin özel jürisi ise Nihat Doğan..

Bu Tarz Benim eleme gecesinde Nihat Doğan sürprizi

Ekranların en çok izlenen yarışması Bu Tarz Benim, iddialı kadrosu ve birbirinden güzel yedi yarışmacısıyla hafta içi her gün Show TV’de izleyicilerle buluşuyor. Yayınlandığı ilk günden itibaren fenomen olan yarışmada gözleri kamaştıracak Eleme Gecesi ise, Cumartesi akşamı büyük ses getirecek.

Haberin Devamı

NİHAT DOĞAN ELEME GECESİNE DAMGA VURACAK!

Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu yer alıyor. Ayrıca, Cumartesi gecesi yayınlanacak olan eleme gecesinde sesiyle duruşuyla gündemden düşmeyen Nihat Doğan, konuk jüri olarak izleyicilerin karşısına geçecek. Yarışmacılar, Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak için kıyasıya yarışacaklar.

Eleme Gecesi’nde bu hafta, efsane sözleriyle Türkiye’nin sevdiği Nihat Doğan yeni albümünün çıkış şarkısı, Serdar Ortaç imzalı 'O Da Can' şarkısını söyleyecek ve yepyeni şarkılarıyla programa renk katacak.

BU TARZ BENİM’E KİM VEDA EDECEK?

Yarışmacılar bu hafta, 80’ler konseptiyle izleyicilerin karşısına çıkacaklar ve jürisinden sunucusuna kadar herkes 80'lerin esintilerini yansıtacak. Konsept 80’ler olunca, açılış şovuna İvana Sert’in breakdance gösterisi damga vuracak.

Haberin Devamı

Gecenin sonunda jüriden en düşük puanı alan kişi ile rakipleri tarafından elenmek üzere en çok adı verilen kişi, elenme stresiyle karşı karşıya kalacak. Birbirinden ilginç gösteriler, özel defileler ve en güzel şarkıların yer alacağı bu renkli gecenin sonunda, Bu Tarz Benim’e kim veda edecek?

İzleyicilere keyifli anlar yaşatacak Tuğba Berin’in son koleksiyonlarının sergileneceği defile ‘Bu Tarz Benim Eleme Gecesi’nde...

Nihat Doğan’ın konuk jüri koltuğunda oturacağı ‘Bu Tarz Benim Eleme Gecesi’, Cumartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!