Cadde Burçlar Uyumu Ve Günlük Burç Yorumları

Burçlar Uyumu Ve Günlük Burç Yorumları

09.03.2015 - 11:34 | Son Güncellenme:

Güne burç yorumunu okumadan başlamak istemeyenler için günlük burç yorumlarını sizler için hazırladık. İşte bugün burcunuzun sizin için dedikleri…

Burçlar Uyumu Ve Günlük Burç Yorumları

Bugün sizin için nasıl geçecek? Yıldızlarınız sizin için neler söylüyor? İşte tüm burçlara özel günlük burç yorumları.



BURÇ UYUMU




Koç (21 Mart - 20 Nisan)

Koçlar için bugün iyi bir gün olacak. Zira hayallerin gerçekleşmesi için bugün önemli gelişmeler yaşanabilir ve haberler alınabilir. İş ilişkilerinizi bugün ön planda tutun ve iyi ilişkiler kurun.

Boğa (21 Nisan - 21 Mayıs)

Boğalar için sakin bir gün olacak. Çevrenizle ilişkilerinizde makul ve örnek olacaksınız. Bu bakımdan özellikle aşk ilişkileriniz size bugün mutluluk getirecek. Bugünü kendinize ayırmanız ve sevdiğiniz şeyleri yapmanız, yaşam enerjinizi yükseltebilir.

İkizler (22 Mayıs - 21 Haziran)

Kötü günleri geride bırakan ikizler, bugünlerde çevresinden destek görecek. Bu bakımdan çevrenizdeki kişilerin desteklerini ve size söylediklerini önemsemeniz gerekir. Duygu dolu bir dönemden geçildiği için her olaydan çabuk etkilenebilirsiniz. Bu konuda kendinizi hazırlamanız kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacaktır.

Yengeç (22 Haziran - 23 Temmuz)

Yengeçlerin meraklı olması ve her konuyu araştırmak istemesi zaman zaman sorunlara yol açsa da bu dönemde özellikle işlerinizde bu özelliğiniz size kazanç sağlayacak. Bu bakımdan hedeflerinize daha kolay bir şekilde ilerleyebilirsiniz. Bu nedenle tüm enerjinizi bu alana yoğunlaştırmalısınız.

Aslan (24 Temmuz - 21 Ağustos)

Aslanların bu aralarda aşk konusunda çabaları olumlu sonuç verecek. Özellikle işinizde parlayacağınız bir dönem gün yaşayacaksınız. Bu dönem biraz daha uzun olabilir. Bu bakımdan çalışmalarınızı özverili bir şekilde yapmanız oldukça önemli. Aşk konusunda da yüzünüz gülecek.

Başak (22 Ağustos - 23 Eylül)

Sezgilerinize bu dönemlerde dikkat etmeniz gerekiyor. Sizi yanlış yönlendirebileceği için dikkat etmeniz gerekiyor. Özellikle arkadaşlarınız ile olan ilişkilerinize bir kez daha göz atmanız gerekebilir. Fakat bu dönmede radikal kararlar almaktan kaçınmanız gerek.

Terazi (24 Eylül -23 Ekim)

Teraziler için aşk konusunda oldukça hareketli bir dönem başlıyor. Özellikle kalbiniz boş ise bu dönemde aşık olma ihtimaliniz oldukça fazla.

Akrep (24 Ekim - 23 Kasım)

İş dünyasında akrepler için kazançlı bir dönem başlıyor. Bu bakımdan çalışmalarınızı hızlandırmanız size bu dönemde kolaylık sağlayacak. Fakat bu dönemlerde aceleci davranmamanız gerek. Zira hata yapma riskiniz de bulunuyor.

Yay (24 Kasım - 22 Aralık)

Hayatını düzene sokan yaylar için bu dönemler sakin geçecek. Bu bakımdan hayallerinize ve özel planlarınıza zaman ayırabilirsiniz.

Oğlak (23 Aralık - 20 Ocak)

Oğlakların hayatı, yeni tanışacakları kişilerle renklenecek. Bu sayede hayatınızda yeni öncelikler olabilir. Yardımlaşmak ve arkadaşlarınızla ilişkileriniz bu dönemde önem kazanacak.

Kova (21 Ocak - 19 Şubat)

İş dünyasında hareketli günler yaşayan kovalar için işte yükselme olabilir. Bu bakımdan çalışmalarını daha sıkı şekilde sürdürmek bu anlamda destek sağlayabilir. Özellikle evlenmeyen kovalar için evlilik planları yapmaya başlayabilir.

Balık (20 Şubat - 20 Mart)

Bu dönemde yapacaklarınız, hayatınızı etkileyecek. Bu bakımdan oldukça hassas bir döneme girecek olan balıkların adımlarını dikkatli atması gerekiyor. Bu dönemde yapacağınız başarılı işler tüm kariyerinizde olumlu etki bırakacak.