Cadde Burcu Biricik'e anne desteği

Burcu Biricik'e anne desteği

22.11.2018 - 15:03 | Son Güncellenme:

Oyuncu Burcu Biricik, Mert Fırat, Hazar Ergüçlü ve İlker Aksum'un başrolde yer aldığı, LuckyRed/ Shebnem Askin’in yapımcılığını üstlendiği ‘Her Şey Seninle Güzel’ filminin şehir galaları devam ediyor. Burcu Biricik, önceki gün Eskişehir Espark Cinemaximum’da hayranlarıyla buluştu.

Burcu Biricike anne desteği

Salonların hıncahınç dolu olduğu gösterim öncesinde kendisini saatlerce bekleyen sinemaseverlerle bir araya gelen Burcu Biricik, "Daha önce Eskişehir’e bir dizi için gelmiştim. Eskişehir’in bazı yerlerinde sahneler çekmiştik. Az önce de yapımcımız Şebnem Hanım’a söyledim. Bayağı bir Avrupa şehrinde gibiydik. Hatta kendi içimizde ‘Kasımda Aşk Başkadır’ gibi bir şey çekiyorduk. Üniversiteyi Eskişehir’de okumadığıma çok üzülmüştüm. Çünkü sizin üniversite hayatınıza çok özendim” dedi.

Haberin Devamı

Eskişehir’e hızlı trenle gelen Biricik’e, onu oyunculuk yapması için yüreklendiren ve ‘Kaderimi değiştirdi’ dediği annesi Müberra Sırçacı da eşlik etti. Annesini takdim eden oyuncu, “Annem de bugün benimle birlikte. O yüzden ayrı bir mutluluk yaşıyorum. Güzel bir aşk filmi çektiğimize inanıyoruz, güzel bir duygusu olduğuna inanıyoruz. Rengiyle, dünyasıyla tatlı ve naif bir film. Umarım beğenirsiniz” dedi.

"ESKİŞEHİR’DE FİLM ÇEKMEK İSTERİZ"

Yapımcı Shebnem Askin, "Benim Eskişehir’e ilk seyahatim. Umarım bir dahaki sefere, bir film de Eskişehir’de çekmek için geliriz. Hepinize bakınca insanın içi açılıyor” sözleriyle büyük alkış aldı.