Cadde 10 dakikada boşandılar

10 dakikada boşandılar

27.11.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı çiftinin 14 ay süren evlilikleri dün 10 dakikada bitti. Ilıcalı iddialar için, “Yürütemedik, saygıyla ayrılıyoruz” dedi. Ilıcalı’nın Şubaşı’ya aylık 125 bin TL nafaka ödeyeceği öğrenildi.

10 dakikada boşandılar

Fransa’da geçtiğimiz yıl eylül ayında evlenen Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı çifti dün Silivri Adliyesi’nde anlaşmalı olarak tek celsede boşandı. Aynı araçla gelen Ilıcalı ve Subaşı, salona beraber girdi. Televizyon kanalı sahibi ve yapımcı, duruşmanın başlamasına beş dakika kala gizlilik kararı aldırırken, duruşma esnasında kapı kilitlendi ve önüne güvenlik görevlisi koyuldu. Ünlü çiftin davası, adliyedeki birçok kişinin de dikkatini çekerken, bazıları salonun kapısının önünden ayrılmadı. Silivri Aile Mahkemesi’nde görülen duruşma yaklaşık 10 dakika sürdü.

Haberin Devamı

‘Kurtaramadık’

Adliye çıkışında Subaşı’yla kameraların karşısına geçen Ilıcalı, “Şeyma’yla evliliğimizi kurtarmak için birkaç kere denedik, konuştuk, kurtaramadık. Buraya biraz insanı yönden bakmak lazım istiyorum. Denedik olmadı, olabilir yani sonuçta ikimiz içinde demek ki hayırlısı böyle. Sadece bir parantez açmam gerekiyor, popülerliğimizden kaynaklanan, çirkin dedikodular olmasın. Sonuçta kendi aramızda küçük bir aileydik, yürütemedik. Çirkin dedikodulara, hayali senaryolara, spekülasyonlara rağbet edilmemesini rica ediyoruz” dedi.

Üzgün olduklarını belirten yapımcı, “Hayatta bir tek ölüme çare yok. İkimiz için de iyi günler olacak diye düşünüyorum. İddialar olabilir. Popürelite var, olabilir hepsi çirkin... Dediğim gibi, severek evlendik, yürütemedik, saygıyla da ayrılıyoruz” diye konuştu. Subaşı ise hiçbir soruya cevap vermedi. İkili daha sonra yine aynı araçla adliyeden ayrıldı. Ilıcalı’nın boşanma tazminatı olarak 10 milyon TL değerinde ev vereceği, kızının tüm eğitim masraflarını karşılayacağı ve aylık 125 bin TL ödeyeceği öğrenildi.

Haberin Devamı

Ulusoy: Sadece sosyal ortamlarda karşılaştım

Alican Ulusoy, hakkında çıkan iddialar üzerine bir açıklamada bulundu. İş insanı Ulusoy, “Şeyma Subaşı sadece sosyal ortamlarda karşılaştığım biridir. Muhtemel isim benzerliklerinin dikkate alınmasını, ad ve soyadların karıştırılmamasını rica ederim” ifadelerini kullandı. l DHA

10 dakikada boşandılar

‘Adalete başvuruyoruz’

Boşanmanın ardından Acun Ilıcalı’yla adı aşk dedikodularına karışan ve Londra’dan kendisine ev aldığı söylenen Defne Samyeli’nin kızı Deren Talu, iddialara isyan etti. Sosyal medyadan haberlere cevap veren Talu, “Ailemle yasal haklarımızı savunmak için adalete başvuruyoruz” dedi.

Defne Samyeli de “Ne ilişkisi, ne Londra’sı, ne evi? Sorumlular elbette ortaya çıkacak, cezalarını çekecekler. 22 yaşında tertemiz genç bir insanı kendi karanlık ruhlarıyla böyle üzüp incitenler, mutlaka bedelini öderler” diye konuştu.