Cadde 2018 böyle geçti

2018 böyle geçti

28.12.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

2018’in magazin olayları yılın son aylarına denk geldi; boşanmalar, yeni aşklar ve ayrılıklar yaşandı... En çok konuşulan konularsa, adli vakalar oldu.

2018 böyle geçti

Arda Turan’ın, eşi Aslıhan Doğan sekiz aylık hamile olduğu dönemde Berkay’la yaşadığı kavga, Türkiye’nin gündemini değiştirdi. Futbolcunun, şarkıcının eşi Özlem Ada Şahin’e, “Evli olmasan seni kaçırmazdım” sözleri üzerine, taraflar gece kulübünde kavga etti. Turan’ın, Berkay’ın yattığı hastaneye silahla gitmesi de olay olmuştu.

2017’nin haziran ayında başlayan ilişkileriyle ‘en çok konuşulan çift’ olan Sıla-Ahmet Kural aşkı, mahkemede bitti. Şarkıcı, kasım ayında fiziksel şiddet gördüğü iddiasıyla, oyuncu hakkında suç duyurusunda bulundu. İkilinin, ilişkileri örnek gösterilirken, davalık olmaları hayranlarını üzdü.

YILIN SÜRPRİZ AŞKLARI
Emina Jahovic, 10 yıllık eşi Mustafa Sandal’dan haziran ayında boşandı. Sırp şarkıcının bir ay sonra iş insanı Sadettin Saran’la aşk yaşamaya başlaması, günlerce manşetleri süsledi.
2013 yılında oğlu Kemal’in annesi Ahu Yağtu’dan boşandıktan sonra adı birçok kişiyle anılan Cem Yılmaz, gönlünü Defne Samyeli’ye kaptırdı. Mayıs ayından bu yana birlikte olan çift, her fırsatta aşklarını dile getiriyor. İkilinin, önümüzdeki sene evlenmeleri bekleniyor.

2018 böyle geçti
Hazar Ergüçlü’nün (26), kendisinden 19 yaş büyük Onur Ünlü’yle (45) sevgili olması, günlerce konuşuldu. Bir dönem oyuncunun ailesinin, yönetmenle ilişkisini kabul etmediği iddia edildi.

Haberin Devamı

EVLİLİK YOLUNDA AYRILANLAR
Aşklarıyla aylarca dünya gündeminde konu olan ve evlenmeleri beklenen Brezilyalı model Adriana Lima ile yazar Metin Hara, geçtiğimiz günlerde ilişkilerini bitirerek, beraberliklerini noktaladı.
Üç yıldır birlikte olan Berrak Tüzünataç-Birkan Sokullu, yılın son günlerinde ayrılık kararı aldı. Nikah masasına gitmesi beklenen ilişkinin, Tüzünataç tarafından sonlandırıldığı iddia edildi.
‘Poyraz Karayel’ dizisindeki arkadaşlıkları aşka dönüşen Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli, sürpriz bir kararla ayrıldı.

2018 böyle geçti
Nişanlanmalarına sayılı günler kala Şükrü Özyıldız ile stilist Rabia Yaman, ayrılan çiftler arasında yer aldı. İkili, diğer ünlülerin aksine, sosyal medyada birbirini hemen takipten çıkarak, birlikte fotoğraflarını sildi.
Ailelerini tanıştıran Keremcem ve oyuncu sevgilisi İlay Erkök geçtiğimiz haftalarda anlaşarak ayrıldı. Çift, birbirini Instagram’dan takip etmeye devam ediyor.

ÇİÇEĞİ BURNUNDA ÇİFTLER
Mert Fırat, İdil Fırat’la eylülün ilk günlerinde evlendi. Çeşme Alaçatı’da yapılan düğünde, sevenleri ikiliyi yalnız bırakmadı.
Bengü, yaklaşık bir yıldır birlikte olduğu iş insanı Selim Selimoğlu’yla ağustos ayında mutluluğa “Evet” dedi. İstanbul’da bir otelde düzenlenen düğüne, yaklaşık 600 kişi katılmıştı.
2018 böyle geçti
Ceyda Ateş, bir barışıp bir ayrıldığı iş insanı Buğra Toplusoy’la Amerika’da evlendi. iş insanının ailesi tarafından ilk zamanlarda ‘istenmeyen gelin’ ilan edilen oyuncu, eşiyle Miami’de yaşıyor.
İki yıl birlikte olan Öykü Karayel-Can Bonomo, temmuz ayında Çeşme’de nikah masasına oturdu. Çiftin düğününe, yaklaşık 150 kişi katılmıştı.

BOŞANANLAR
Evlilikleri aylarca konuşulan Acun Ilıcalı-Şeyma Subaşı, kasım ayının son günlerinde ilişkilerini noktaladı. 2017’nin eylül ayında Fransa’nın sahil kasabası St.Tropez’de görkemli bir düğünle “Evet” diyen ikili, Çorlu’daki adliyede sekiz dakikada ‘anlaşmalı’ olarak boşandı. Çift için daha sonra ortaya atılan iddialar sosyal medyada bir hafta boyunca konuşuldu.
Demet Akalın, altı yıllık eşi Okan Kurt’la eylülün ortasında boşandı. Çift, iki ay sonra yeniden barıştı. Şarkıcı, iş insanın borçları yüzünden Acarkent’te oturduğu villaya haciz geldikten bir gün sonra, mahkemeye başvurarak anlaşmalı olarak evliliklerini bitirmişti. Yeniden sevgili olan ikili, evlilikle ilgili soruları geçiştiriyor.

2018 böyle geçti
Yılmaz Erdoğan ve Belçim Bilgin’den de kötü haber geldi. Son dönemde ayrılık iddialarını sürekli yalanlayan çift, aralık ayının ilk günlerinde 12 yıllık birlikteliğini sonlandırdı.
Tuba Ünsal, beş yıldır evli olduğu Mirgün Cabas’tan haziran ayında boşandı. Ünsal, geçtiğimiz ay Alarko Holding’in ortaklarından Tal Garih’le yeni bir ilişkiye başladı.
MUTLU HABERLER

Tarkan ve Pınar Dilek, kızları Liya’yı temmuz ayında kucağına aldı. Çiftin bebekleri, Almanya-Moers’teki Bethanien Hastanesi’nde doğdu. İkili, geçtiğimiz günlerde İstanbul’a döndü. Doğa Rutkay, temmuz ayında ikizleri Piraye ile Rutkay Kerim’i dünyaya getirdi. Oyuncu, eşi Kerimcan Kamal’la duygularını Instagram’dan paylaşmıştı.

BİR AYRILIP BİR BARIŞANLAR?

Hande Yener ve Ümit Cem Şenol, 2018 boyunca ayrılıp, barışmalarıyla gündeme geldi. Senenin son günlerinde ilişkilerine devam kararı alan çift, evlilik konusundaysa net bir açıklama yapmıyor.
Aslı Enver-Murat Boz, ayrıldıktan sekiz ay sonra, araya dostlarının girmesi aracılığıyla barıştı. Çiftin, evlenmesi bekleniyor.