Cadde 3 Temmuz dolunayına hazır olun! İşte zengin olacak 2 burç

3 Temmuz dolunayına hazır olun! İşte zengin olacak 2 burç

02.07.2023 - 15:49 | Son Güncellenme:

"Her şey üstüne gelip, seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde, sakın vazgeçme! Çünkü orası gidişatın değişeceği yerdir” der, Hz Mevlana. 3 Temmuz’da gerçekleşecek olan dolunayda ani değişiklikleri, şoke eden olayları ve ifşaları tek tek göreceğiz. Skandalların yaşanacağı bu dolunayda Türkiye’yi ve dünyayı bekleyen gelişmeleri Astrolog Duygu Sevinç Sevin anlattı.

3 Temmuz dolunayına hazır olun İşte zengin olacak 2 burç

Melek AYDIN - 3 Temmuz 2023 saat 14.38 sularında gerçekleşecek bu dolunayda hayatlarımızın tıkandığı noktada, yeni iş teklifleri alabiliriz. Bu teklifler hayatlarımızı değiştirebilir. Dikkat etmemiz gereken nokta hem aşk hem iş toksik bir hal alabilir çünkü Lilith de Aslan’da ve Mars Venüs kavuşumda. Hırs, tutku, takıntı hepsi bu dolunayda… İşte Astrolog Duygu Sevinç Sevin tüm detayları ile bu dolunayı anlattı.

Haberin Devamı

Astroloji olasılıklar, öngörülerdik peki bizi bu ay ne gibi olaylar skandallar bekliyor?

Sevinç, 3 Temmuz günü saat 14.38 'de gerçekleşen bu dolunayın etkisi 13 temmuz’a kadar en devam edecek. Bu dolunayda;

  • Türkiye ve dünya gündeminde finansal konular para piyasalarındaki spekülasyonlar ve savaşlar olacak.
  • Akdeniz ve Marmara’da sarsıntılar olabilir.
  • Doğal afetler yine dolunayın konularından…
  • Temel gündemlerimiz iş, kariyer, ikili ilişkiler, parasal gündemler ve gelecek olacak.

Satürn destekli olduğu için sorumluluklarımız da artacak. Yakın ve uzak yolculuklar gündemimizde. Yazarlar iletişim sektöründe olanlar için müthiş başarılar yakalayabilecekleri bir dönem.

DOLUNAY RİTÜELİ

Sevinç; “Yazın, kağıt kalem alın, hayal ettiğiniz hayat senaryosunda başroldesiniz. Nasıl bir başrol? Ne yapıyorsunuz? 3 Temmuz 14.38 de kağıda dökün. Dileyin. Tam bir oğlak dolunayı ritüelidir, Çalışır”

AĞUSTOS’TA BİR ARAYA GELECEKLER

Sevinç, “Yeni tanıştığınız ve ya flört ettiğiniz kişilerle ilişki başlangıçları var olan ilişkinizi geleceğe taşıma ve ani bitişler. Fakat ayrılanlar üzülmesin Ağustos’ta tekrar bir araya gelebilirsiniz”

Haberin Devamı

ZENGİNLİK KAPIDA

Ayrılık da sevdaya dahil çünkü dolunayda ayrılanlar hala sevdalı. Nunki sabit yıldızıyla kavuşumda bu dolunay. Nunki, Sigma Sagitairus takım yıldızındadır. Merkür ve Jüpiter doğasındadır Özellikle 50 yaş ve sonrasında olanlar için başarı verir. Ebeveynlerle sorunlar yaşayabiliriz. Bu yıldız bize evlilik ve zenginlik de getirir. Sağlıkla ilgili genel olarak kemikler dizler dişler bu bölgelerle ilgili dikkatli olun.

EN ŞANSLI 6 BURÇ

Başak, Balık, Oğlak, Yengeç, Terazi, Koç bu dolunayın en şanslıları iken, değişimlere açık olması gereken aslan kova ikizler ve yaydır. Finansal olarak güçlenen burçlar Akrep ve Boğa’dır.

PEKİ OĞLAK DOLUNAYI BURÇLARI NASIL ETKİLEYECEK

Koç: Kandıramazsın beni diyecek koçlar. Özellikle yeni tanıştığınız insanlarla mesafeyi koruyun. Aldanma enerjilerine dikkat edin. Gizli gerçekler açığa çıkıyor özellikle ailevi konularla ilgili haberler alabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili yeni yapılandırma yeni bir iş yeni kararlar gündemde olacak. Şehir değişikliği yapacak olan koçlar olabilir. Gayrimenkul konularında yeni fırsatlar yakalayabilir ev tadilatı ev kiralama gündeminizde olabilir. Yüz bölgesi ile ilgili sağlık sorunlarına dikkat.

Boğa: Kısa mesafe yolculuklar ikili ilişkilerde sürpriz haberler parasal konularla ilgili yeni fırsatlar gündem konularınız. Danışmanlık alabilir danışmanlık verebilirsiniz. Yeni eğitimlere başlayacak olan boğalar var bu dönemde. Geçen ay yaşadığınız sıkıntılı konuların konuşarak ve anlaşarak çözülmesi de söz konusu. Kardeşlerle ilgili çözmeniz gereken konulara da dikkat çekiyor bu dolunay. Baş ağrılarına dikkat!

Haberin Devamı

İkizler: Yeni ilişkiye başlayan ikizler burçları aman dikkat aniden olacak her şey. Sağlığınıza dikkat özellikle sinirsel uyuşmalar, kas ağrılarından şikayet edebilirsiniz. Nafaka tazminat miras konularında yeni gelişmeler olabilir. Finansal konularda beklediğinizden daha erken güzel haberler alabilirsiniz. Maaş artışı yeni kazanç kapıları söz konusu. Kendi değerinizin farkında olun. İlişkilerde fedakar olmayın.

Yengeç: Siz ani evlilik kararları alabilirsiniz sevgili yengeçler. Evlilikleri sorunlu olan yengeçler karşınızdakinin uzlaşmacı tavırlarıyla karşılaşmak an meselesi. Değerlendirebilir yeni kararlar alabilirsiniz. Ortak iş yapan yengeçler ortaklıklar konusunda yeni ve kazançlı kapılar açılabilir. Finansal konularda gereğinden fazla harcama yapmak sizi sıkıntıya sokabilir. Sindirim sistemine dikkat edin lütfen.

Haberin Devamı

Aslan: Spor yapmayan aslanlar sağlıklı beslenme konusunda daha özenli olmalısınız. Kalp ritmi, nabız yükselmesi konuları sağlık problemlerinizden biri olabilir. Şekerle ilgili problemlere de dikkat lütfen. İş hayatınızda ekip değiştirme konuları yeni ekip işten çıkarma işe alma gündeminizde olabilir. İptal olan işleriniz ya da duraksayan işlerinizle ilgili yeni gelişmeler olabilir. Sosyal çevrenizden ya da sosyal medyadan tanıştığınız ilişkiniz varsa tamamlanmalar yaşayabilirsiniz.

Başak: Ah siz bu dolunayın en tutkulu aşklarını mı yaşıyorsunuz demek siz… Bu ay herkes bir başakla birlikte olmak isteyebilir. En aşık sizsiniz ama ilişkilerde ortaya çıkacak gizli kalmış gerçekler olabilir. Bu sizin gerçekleriniz de olabilir sevgili başaklar. Fevri olmayın. Sakin dikkatli olun. Fevri sözler bir anda ilişki bitirebilir. Şuan biten üzer. Diz bölgesine dikkat edin. Çocuklu başaklar için çocuklarıyla ilgili yeni kararlar alacakları bir dönem. Yeni bir çocuk haberi de gelebilir. Hobilerinizi işe dönüştürebilir alım satım işleriyle ilgili para kazanabilirsiniz. Yarım kalan işlerinizle ilgili tamamlanmalar kazançlar söz konusu.

Haberin Devamı

Terazi: Aile patronlar otorite figürlerinden alacağınız haberler olabilir. Bu haberlerle birlikte kariyer hayatınızda yeni bir sayfa açabilirsiniz. Kol bölgesine dikkat edin kasılmalar alerjik reaksiyonlar sağlık gündeminizde olacak. Sıkıştığınız noktada gelecek yeni kazançlar da olabilir. Umudunuzu kaybettiğiniz noktada alacağınız güzel haberler sizi mutlu edecek. İlişkilerde ailevi konular sizi üzebilir tepkisel olmayın. Bu dolunayı ayrılmadan atlatın.

Akrep: Mail mesaj telefon trafiğiniz yoğun, sağlık konusunda boğaz ve kulak ağrılarına dikkat etmelisiniz. Kısa seyahatler ve yurt dışı seyahatleri yapabilirsiniz. Bu size iyi gelecektir. Danışmanlık hukuk iletişim eğitim sektöründe olan akrepler için yeni fırsatlar söz konusu olurken iş ile ilgili haber bekleyen akrepler beklediği haberleri alabilir. İlişkilerde yanlış anlaşılmalar üst düzeyde olacak. Dinleyin çözüm bulmaya ve karşınızdakine net olmaya çalışın. Netlik önemli.

Yay: Parasal konular paylaşımlar ortak kazançlar miras konularıyla ilgili gelecek haberlerle birlikte vergi noter işleri gündeminizde. Nafaka tazminat krediler yine bu dolunayın konuları arasında olacak sizin için. İlişkilerle ilgili bitmek bilmeyen fikir ayrılıkları son buluyor ikna yeteneğiniz yüksek. İlişkilerde uzlaşacaksınız. Tamamlanmalar yeni kararlar sizi ayrılığın eşiğinden döndürecek. Cilt problemleri ile ilgili kendinize daha özenli olmanız gereken bir dönem.

Oğlak: Dolunayın başrol oyuncusu sizsiniz. Ev sahibi olarak dolunayı siz ağırlıyorsunuz.4 buçuk senelik bir sorunu ortadan kaldırabilir yeni sayfalar açabilirsiniz. İşiniz ve aileniz arasında kaldıysanız ailenizi seçiyorsunuz. Biz olacak birlikte karar vereceksiniz. İlişkisi olmayan oğlaklar için kendi değerinizin farkında olup kendinize eğilme zamanı. Biraz daha zaman var. Beklemede kalın en güzeli gelecek. Kendinizi değersiz hissedecek beni sevmiyor diyeceksiniz. Bu tamamen bir yanılsama olabilir dikkatli olun. Dişlerinizi ihmal etmeyin lütfen. Yeni imaj isteyen oğlaklar olabilir bu dönemde yeni bir ben, yeni bir iş, yeni bir hayat lazım bana diyeceksiniz.

Kova: Yaklaşık 20 gündür kafanızın içinde dönen bilinçaltı oyunları düşünceler kurgular hepsi bitiyor. Oh be diyeceksiniz. Rahatlıyorsunuz. İş görüşmelerinden haber bekleyen kovalar için harika bir dönem başlıyor. Çok istediğiniz o işi yapıyor yeni bir sözleşme imzalıyorsunuz. Kadınlarla ilgili konularda açığa çıkacak olan sırlar olabilir. Yeni gerçeklerle yüzleşebilirsiniz. Gizli kadın düşmanlıkları öğrenebilirsiniz. İlişkisi olmayan kovalar için de yine oğlaklar gibi bekleme dönemi. Yeni flört olabilir eskiden görüştüğünüz biriyle tekrar birlikte olabilirsiniz. Sağlık konusunda ayak ağrıları, diz ağrılarına dikkat.

Balık: Siz bu dolunayın sosyal kelebeklerisiniz. Sosyalleşiyorsunuz. Sosyal ortamlardan yeni biriyle tanışabilir yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Aşk kapınızı çalıyor canım balıklar. Yenilendiğinizi hissedeceksiniz. Sizi adeta hayata döndürecek bir aşk bu. Hayırlı olsun.İlişkisi olanlar aşk tazeliyor. Evli olan balıklara çocuk müjdesi gelebilir. Çocuklu balıklar için yeni kararlar kapıda. Yeni projelere başlayacaksınız. El uyuşmaları, vertigo sağlık konusunda dikkat etmeniz gereken konulardan.