Cadde 40 yaş fark gündemden düşmüyor! Cher'den 'evlilik' açıklaması

40 yaş fark gündemden düşmüyor! Cher'den 'evlilik' açıklaması

23.10.2023 - 13:39 | Son Güncellenme:

Sinema ve müzik kariyeri boyunca birçok ödül kazanan ABD'li şarkıcı ve oyuncu Cher, çocuklarından bile daha genç olan sevgilisi hakkında konuştu. Müzik dünyasının son dönemdeki gözde yapımcılarından Alexander Edwards'la birlikte olan sanatçının, 'evlilik' cevabı ve gerekçesi dikkat çekti.

40 yaş fark gündemden düşmüyor Cherden evlilik açıklaması

1987 yapımı 'Moonstruck' (Ay Çarpması) filmi ile 'Başrolde En İyi Kadın Oyuncu' Oscar'ını kazanan; 'Believe', 'If I Could Turn Back Time' ve 'After All' gibi şarkılarıyla tanınan Cher, Kasım 2022'de sevgilisi Alexander 'AE' Edwards ile aralarındaki 40 yaş farkla ilgili eleştirilere cevap vermişti.

Haberin Devamı

"BANA KRALİÇE GİBİ DAVRANIYOR"

37 yaşındaki sevgilisinin fotoğrafını "Alexander" notu ve kalp emojisiyle X'te paylaşan şarkıcı, ailesindeki herkesin Edwards ile tanıştığını ve sevgilisinin ona bir kraliçe gibi davrandığını açıklamıştı.

40 yaş fark gündemden düşmüyor Cherden evlilik açıklaması

"AŞK MATEMATİKTEN ANLAMAZ"

Hepimizin bildiği gibi ben dün doğmadım ve kesin olarak bildiğim şey, hiçbir şeyin garantisi olmadığı. Ne zaman bir seçim yapsan risk almış olursun. Ben her zaman risk aldım. Aşk matematikten anlamaz. Kimsenin ne düşündüğü umurumda değil! Bizi savunmuyorum. Nefret edenler buna devam edecek, mutlu olmamızın ve kimseyi rahatsız etmememizin bir önemi yok.

40 yaş fark gündemden düşmüyor Cherden evlilik açıklaması

"MUHTEMELEN EVLENMEYECEĞİZ"

Sevgilisinin en çok hangi özelliğine hayran olduğunu soran takipçisine "Nazik, akıllı, eğlenceli... Ve gençler gibi öpüşüyoruz" cevabını veren Cher, son olarak Edwards ile evlenip evlenmeyeceklerine dair açıklama yaptı.

Grammy ödüllü sanatçı, Los Angeles Times'a verdiği röportajda, 37 yaşındaki sevgilisiyle evlenip evlenmeyeceği sorulunca, "Muhtemelen hayır" karşılığını verdi. Cher, bu kararının nedenini ise "Çünkü daha önce evlendi. Alexander ile çok mutluyum" olarak açıklaldı.

40 yaş fark gündemden düşmüyor Cherden evlilik açıklaması

Haberin Devamı

"YÜZÜK SADECE HEDİYE"

Parmağındaki yüzüğün nişanlandıkları anlamına gelmediğini vurgulayan Cher, "Bu yüzüğü geçen Noel'de vermişti. Sadece hediye etmek istedi" şeklinde konuştu.

25 Aralık'ta pırlanta yüzüğünün fotoğrafını X'te yayımlayan Cher, nişan bilmecesine, "Bu fotoğrafıpaylaştım çünkü tırnaklar çok güzel" sözleriyle açıklık getirmişti.

40 yaş fark gündemden düşmüyor Cherden evlilik açıklaması

İHANET ÜÇ YILLIK İLİŞKİYİ BİTİRDİ!

Alexander Edwards, 2018'de Amber Rose ile aşk yaşamaya başlamıştı. Slash Electric Alexander adında bir oğulları olan çift, rapçinin Rose'u aldattığını kabul etmesiyle üç yıllık ilişkilerini noktalamıştı.

40 yaş fark gündemden düşmüyor Cherden evlilik açıklaması

İKİ EVLİLİK, İKİ ÇOCUK

Cherilyn Sarkisian olan gerçek adını 1978'de resmen değiştiren Cher, 1964-1975 arasında Sonny Bono ile, 1975'ten 1979'a kadar Gregg Allman ile evliydi. Ünlü ismin Bono ile evliliğinden Chaz (54) ve Allman ile birlikteliğinden Elijah (47) isimli iki çocuğu bulunuyor.