Cadde Abazan yazdı twitter yıkıldı!

Abazan yazdı twitter yıkıldı!

12.04.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

‘Son’ dizisinde canlandırdığı Selin karakteriyle son dönemde dikkatleri üzerine çeken ünlü rockçı Aylin Aslım, twitter’da takipçilerine ‘Abazan’ demesi ortalığı karıştı.

Abazan yazdı twitter yıkıldı

Aslım, bu tweeti iki gün önce atmasına rağmen “cihatakbel” rumuzlu bir twitter kullanıcısı durumu farkedip ‘özürdileaylinaslım’ hashtag’ini başlattı. Pek çok twitter kullanıcısı Aslım’ın bu tavrına tepki göstermek için kampanyaya destek verdi, bir kısmı da espri malzemesi yaptı.
Herşey Aylin Aslım’a, takipçisi Artin Yanciyan’nın (@arabeskapachi) iki gün önce attığı “Hiç abazan bir trolle ilişki yaşadınız mı? Manik depresif şizofrenik halinizin sebebi hikmeti nedir? Bu mudur?” tweet’yle başladı.

Çığ gibi büyüdü
Öfkelenen Aylin Aslım, “Abazan trollerin en neşeli saatleri bu saatler. Adamsınız, adamın dibisiniz. Sizin de işiniz zor be... “ şeklinde yanıt yazdı. Ünlü rockçının genelleme yaptığını düşünenler abazan sözüne alındı ve Aslım’a tepki tweet’leri atmaya başladı. Tepkiler çığ gibi büyüdü.
Bir süre sessiz kalan Aslım, ardından kampanyayı başlatan cihatakbel rumuzlu kişiyi eleştirdi. Ünlü rockçı cihatakbel’e gelen, “Konserine gidip, orak fırlatmak lazım kafasına” yorumunun da olduğu fotoğrafını paylaştı. Aslım, takipçinin fotoğrafının altına da “Türk genci zekalıdır, tiplidir, heşteklidir. Tivaytırda kalite, dünyada TT’dir” notu düşerek yaşananlara dalga geçerek tepki gösterdi.