Cadde Acı haberi duyurdular! Oyuncu İlker Kurt hayatını kaybetti

Acı haberi duyurdular! Oyuncu İlker Kurt hayatını kaybetti

05.06.2022 - 19:50 | Son Güncellenme:

Daha önce 'Umutsuz Ev Kadınları', 'Kanıt', 'Anadolu Kartalları', 'Veda' gibi birçok projede yer alan İlker Kurt (49) hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun vefatını Film-San Vakfı  müdürü Kıvanç Terzioğlu sosyal medya hesabından duyurdu.

Acı haberi duyurdular Oyuncu İlker Kurt hayatını kaybetti

Oyuncu İlker Kurt, 49 yaşında yaşamını yitirdi. Kurt'un vefatını Film-San Vakfı  müdürü Kıvanç Terzioğlu duyurdu. Terzioğlu, sosyal medya hesabından; "Film -San vakfı üyelerimizden oyuncu dostunuz İlker Kurt'u kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz" paylaşımında bulundu.

Haberin Devamı

"ÇOK ÜZÜLDÜM"

'Karımı Gördünüz mü?' adlı filmde İlker Kurt'la birlikte rol alan Ivana Sert de Instagram hesabından merhum oyuncu için; "Allah rahmet eylesin, çok üzüldüm. Mekanı cennet olsun" paylaşımında bulundu.

Acı haberi duyurdular Oyuncu İlker Kurt hayatını kaybetti

İLKER KURT KİMDİR?

3 Nisan 1973 İstanbul doğumlu olan İlker Kurt, ilk olarak 'Su Sinekleri' adlı televizyon dizisinde Behçet karakterini canlandırdı. Kariyerine uzun bir süre televizyon dizileriyle devam eden Kurt, 2008 yılında 'Başka Semtin Çocukları' adlı uzun metrajlı filmde hayat verdiği Hüsam karakteri sayesinde sinemaya da transfer oldu. 'Kanıt' dizisiyle birlikte geniş bir izleyici kitlesinin dikkatini çeken oyuncu, 'Veda', 'Anadolu Kartalları' ve 'Fetih 1453' gibi pek çok projede yer aldı.

Acı haberi duyurdular Oyuncu İlker Kurt hayatını kaybetti