Cadde Acun Ilıcalı, All Star'da yarışacak sürpriz yarışmacıyı açıkladı!

Acun Ilıcalı, All Star'da yarışacak sürpriz yarışmacıyı açıkladı!

27.10.2023 - 07:37 | Son Güncellenme:

Survivor All Star yarışması için geri sayım sürüyor. Birbirinden güçlü isimlerin bulunduğu yarışmada Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla kadroya dahil olan sürpriz bir ismi duyurdu.

Acun Ilıcalı, All Starda yarışacak sürpriz yarışmacıyı açıkladı

Survivor 2023, 13 Haziran akşamı yapılan final programı ile sona ermiş ve kıyasıya mücadelenin kazananı Nefise olmuştu. Bu yıl düzenlenecek Survivor All Star'da ise kimlerin yarışacağı ise merak konusu olmuştu.

Haberin Devamı

Survivor'da geçtiğimiz sezonlardan farklı olarak SMS yerine 'düello ile eleme' sistemi uygulanacak. Eleme adayı olan dört yarışmacı, birbiriyle parkurda düelloya çıkacak. Eleme potası önce iki adaya inecek, sonra elenen isim belli olacak.

Acun Ilıcalı, All Starda yarışacak sürpriz yarışmacıyı açıkladı

SURVİVOR ALL STAR 2024 KADROSU

1. DOĞUKAN MANÇO

2. NEFİSE KARATAY

3. MERVE AYDIN

4. YİĞİT POYRAZ

5. TURABİ

6. DAMLA CAN

7. SERCAN YILDIRIM

8. ALEYNA KALAYCIOĞLU

9. OGEDAY GİRİŞKEN

10. NAGİHAN KARADERE

11. NİHAT ALTINKAYA

12. SEDA OCAK

13. SAHRA IŞIK

14. YASİN OBUZ

15. GİZEM MEMİÇ

16. ÖZGÜR TETİK

ALL STAR'A YENİ İSİM

SMS oylaması yapılmayacak Survivor All Star 2024’te yarışacak isimler açıklanmaya devam ediyor. Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Furkan Kızılay'ın da Survivor All Star'da olacağını duyurdu.

Acun Ilıcalı, All Starda yarışacak sürpriz yarışmacıyı açıkladı

Haberin Devamı

"YARIŞMANIN SÜRPRİZİ OLABİLİR"

Ilıcalı, "Furkan Survivor All Star’a sakatlıkla yarım kalan hikayesini tamamlamak için geliyor. Hızıyla hepimizi şaşırtan Furkan, SMS’siz yarışmanın sürprizi olabilir. Gönülden başarılar" ifadelerini kullandı.

DAHA ÖNCE İKİ KERE SURVIVOR'DA YARIŞTI

Uzun yıllar "Çocuklar Duymasın" adlı dizide "Havuç" karakteriyle tanınan Furkan Kızılay, 2017 yılında Survivor'a katılmış, adada beş ay boyunca kalan ünlü isim, finale günler kala elenmişti. 2022 yılında da Survivor All Star kadrosunda yer alan ve ünlüler takımında mücadele eden Kızılay, yaşadığı talihsizliklerin ardından veda etmişti.

Acun Ilıcalı, All Starda yarışacak sürpriz yarışmacıyı açıkladı

NE OLMUŞTU?

İlk olarak parkurda boynunun üzerine düşen Kızılay, sağlık ekibinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılmıştı. Sakatlığı nedeniyle bir süre oyunlarda yer alamayan ünlü isim, ardından gerçekleşen ada konseyinde eleme adayı olmuştu. Kural gereği sürgün adasında dört gün geçiren Furkan Kızılay, döndüğünde oynanan ilk ödül oyununda kaşını patlatmıştı. Akşam gerçekleşen konseyde de adaya veda etmişti.

"BAZI HAYALLER YARIM KALIR"

Elendiği için üzülen Furkan Kızılay, "Bazı hayaller yarım kalır ve kaldı. Burada büyük imtihanlardan geçtim ama buraya kadarmış. Arkadaşlarımı tanıdığıma çok mutlu oldum" demişti.

"EN DEĞERLİ İSİMLERDEN BİRİSİN"

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı da "Çok daha ileri gideceğini tahmin ediyorduk ancak haftalık olaylar Survivor'da her şeyi değiştirebiliyor. İddialı yarışmacılar zayıf yerde yakalandıkları zaman seyirciden bazen destek alamayabiliyorlar. Karakterin için sanat dünyasının en efendi ve değerli isimlerinden birisin" ifadelerini kullanmıştı.

Acun Ilıcalı, All Starda yarışacak sürpriz yarışmacıyı açıkladı

Ayrıca Acun Ilıcalı, Furkan Kızılay'ı "Eğer kabul edersen bundan sonra yapacağımız All Star'ın ilk yarışmacısı sen olacaksın" diyerek önümüzdeki dönem yapılacak olan Survivor'a davet etmişti.