Cadde Acun Ilıcalı: Bana 'Türk izleyicisini çözdün' dediler, ama 15 ülkede başarılıyım!

Acun Ilıcalı: Bana 'Türk izleyicisini çözdün' dediler, ama 15 ülkede başarılıyım!

14.04.2024 - 07:05 | Son Güncellenme:

Acun Ilıcalı, Hülya Koçyiğit'in 'Film Gibi Hayatlar' programına katıldı. Kariyerinin önemli kırılma noktalarından bahseden ünlü isim, samimi açıklamalarda bulundu.

Acun Ilıcalı: Bana Türk izleyicisini çözdün dediler, ama 15 ülkede başarılıyım

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Yeşilçam'ın usta isimlerinden Hülya Koçyiğit'in sunumuyla TRT 2'de yayınlanan 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu.

Haberin Devamı

Çok küçük yaşlardan itibaren üretken olduğunu dile getiren Acun Ilıcalı, “Çocuk yaşlarımdan itibaren çok üretkendim. Koşu yarışması düzenlerdim, 5-6 arkadaş kendimize olimpiyat yapardık. Bunlar lisede de aynı şekilde devam etti" dedi ve ekledi:

Gençlere hep derim ki, 'uzun vadeli planlar yapmayın.' Gençler ileride ne olacağını bilmezler. Hepimiz pilot olmayı istedik ama hiçbirimiz pilot olmadık. Üniversitedeki arkadaşlarımın hepsi mesleklerinden başka işler yapıyor.

Acun Ilıcalı: Bana Türk izleyicisini çözdün dediler, ama 15 ülkede başarılıyım

"RİSKE GİRMEKTEN KORKMAM"

Kariyerinin önemli kırılma noktalarından bahseden 54 yaşındaki Ilıcalı, "Acun Firarda kariyerimin kırılma noktaları arasında en önemlilerinden biridir. Riske girmekten korkmam, saniye düşünmem ama arkası doludur. Büyük bir prodüksiyon yapmak riskti, riskler tuttu. En büyük risk de kanal almak oldu" dedi.

Acun Ilıcalı: Bana Türk izleyicisini çözdün dediler, ama 15 ülkede başarılıyım

"BENİM SEVDİĞİM İŞİ DÜNYA SEVİYOR"

"Hatalarımı avantaja çevirdim. Ufak hatalarla büyük hatalardan döndüm. Maddi sebepler insanı mutsuzluğa götürebilir, ben hayatım boyunca hep mutlu olacağım yerde olmaya çalıştım. Uzun vadede iş yapmaktansa hep bir sonraki adımı düşündüm" diyen ünlü isim, şöyle devam etti:

Haberin Devamı

Televizyon icat edildiğinden beri Yunanistan’daki en yüksek reytingi aldım. Bana hep ‘Acun Türk seyircisini çözdü’ dediler, ben Meksika halkını tanımıyorum ama orada da başarılı oldum. 15 ülkeye girdik, hâlâ başarılıyız. Tesadüf olmadı diye düşünüyorum. Benim sevdiğim işi dünya seviyor. Televizyon ile biz evlere konuk olmak istiyoruz. Seçtiğim insanların da ekranı ısıttığını düşünüyorum.

Acun Ilıcalı: Bana Türk izleyicisini çözdün dediler, ama 15 ülkede başarılıyım

"ANNEM VE BABAM ÇOK FARKLI İNSANLARDI"

Hülya Koçyiğit’in "Acun Ilıcalı’yı Acun Ilıcalı yapan şey ne?" sorusu üzerine ise başarılı televizyoncu, "Annem ve babam. Onlar çok farklı insanlardı. Onların ruhuma işledikleri kodlar beni buraya getirdi. Hep onlardan aldığım kodlarla devam ettim. Kızlarım benim hayatımdaki enerji kaynaklarım, jeneratör gibi düşünebilirsiniz" yanıtını verdi.