Cadde Acun Ilıcalı kızlarıyla Los Angeles'a gitti! 'Abi yolu da mı satın aldın?'

Acun Ilıcalı kızlarıyla Los Angeles'a gitti! 'Abi yolu da mı satın aldın?'

07.11.2023 - 09:48 | Son Güncellenme:

'Survivor' ve 'MasterChef Türkiye' yarışmalarının yapımcısı, televizyon kanalı ve futbol kulübü sahibi Acun Ilıcalı, kızları Banu, Leyla ve Yasemin ile birlikte Los Angeles'a gitti. Birlikte çekilen bir karelerini Instagram sayfasından yayınlayan Ilıcalı'ya, takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı.

Acun Ilıcalı kızlarıyla Los Angelesa gitti Abi yolu da mı satın aldın

Seda Başbuğ, Zeynep Yılmaz ve Şeyma Subaşı ile üç evlilik gerçekleştiren Acun Ilıcalı'nın bu ilişkilerinden dört kızı bulunuyor. Ünlü isim, yoğun iş temposundan fırsat bulduğu her an Banu, Leyla, Yasemin ve Melisa ile vakit geçirmeyi de ihmal etmiyor.

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı ile Zeynep Yılmaz'ın kızları Leyla, geçtiğimiz aylarda 19 yaşına basmıştı. Başarılı yapımcı, kızı için duygusal bir doğum günü mesajı paylaşmıştı:

Canım kızım, seninle her zaman gurur duydum. Beni hep mutlu ettin, iyi ki benim kızımsın. Nice mutlu yaşlarını hep beraber kutlarız inşallah.

Acun Ilıcalı kızlarıyla Los Angelesa gitti Abi yolu da mı satın aldın

"SİZE BABA DİYEBİLİR MİYİM?"

Ilıcalı, son olarak kızları Banu, Leyla ve Yasemin ile birlikte Los Angeles'a gitti. Kızlarıyla çekilen bir selfie'sini 13.6 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından yayınlayan Ilıcalı'ya, kısa sürede 118 bin beğeni geldi.

Takipçileri, ünlü ismin "Meleklerimle birlikte Melekler Şehri'ndeyiz" notunu yazdığı gönderisine; "Maşallah size", "Size baba diyebilir miyim?" ve "Acun abi yolu da mı satın aldın?" gibi mesajlar yazıldı.

Acun Ilıcalı kızlarıyla Los Angelesa gitti Abi yolu da mı satın aldın

"SEN YANIMDA OLUNCA DEĞİL"

Öte yandan Acun Ilıcalı, geçtiğimiz haziran ayında Leyla Ilıcalı'ya son model bir araba almıştı. Kızıyla birlikte İstanbul trafiğine çıkan Ilıcalı, o anları Instagram hesabından yayınlamıştı.

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı kızlarıyla Los Angelesa gitti Abi yolu da mı satın aldın

Ünlü televizyoncu, kızına "Hayırlı olsun, heyecan var mı? İstanbul trafiği seni ürkütüyor mu?" diye sormuştu. Araç kullanan Leyla Ilıcalı'nın, "Teşekkür ederim. Sen yanımda olunca değil" cevabı babasını duygulandırmıştı.