Cadde Acun Ilıcalı, Survivor'ın bir yıllık maliyetini açıkladı!

Acun Ilıcalı, Survivor'ın bir yıllık maliyetini açıkladı!

30.12.2023 - 11:26 | Son Güncellenme:

'SMS ile eleme' yerine 'düello' sisteminin uygulanacağı Survivor All Star 2024, 1 Ocak Pazartesi akşamı ilk bölümüyle yayınlanacak. Fenomen yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, "Survivor neden bu kadar uzun sürüyor?" sorusuna cevap verdi.

Acun Ilıcalı, Survivorın bir yıllık maliyetini açıkladı

Acun Ilıcalı, önceki gün Cüneyt Özdemir'in Youtube kanalında canlı yayın konuğu oldu. Sahibi olduğu TV8'de Survivor All Star 2024 ile ekranlara gelmeye hazırlanan ünlü televizyoncu, "Bu insanların altı ay boyunca aç sefil şekilde yarışmaları biraz fazla değil mi?" sorusunu yanıtladı.

Haberin Devamı

"KENDİ SPORUMUZU YARATTIK"

Dünyadaki en zor Survivor'ı biz çekiyoruz. Süre uzun gibi duruyor ama Survivor sportif bir şov aslında. Bir futbol sezonu gibi düşünün. Futbol sezonu nasıl dokuz ay sürüyorsa, Survivor da altı ay sürüyor. Kendi sporumuzu yarattık diyebiliriz. Dünyada böyle bir Survivor uygulaması yok. yarışmacıların haftalık erzak dışında yemekleri bile kendileri kazanması gerekiyor. Elenmemek üzerine kurulan bir sistem var.

Acun Ilıcalı, Survivorın bir yıllık maliyetini açıkladı

"KORKUNÇ BİR MALİYET"

Survivor'un bir sezonluk maliyeti hakkında konuşan Ilıcalı, "Evet, televizyonculuk açısından altı ay uzun bir süre gibi duruyor ama buna biraz Türkiye'nin televizyonculuk sistemi diyebiliriz. Diziler normalde 45-60 dakika, bizde 130 dakika. Asıl sebep ise Survivor'ın bir sezonluk maliyeti 12-13 milyon dolar. Korkunç bir maliyet var ortada" ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı, Survivorın bir yıllık maliyetini açıkladı

"15 GÜN YETMEZ"

54 yaşındaki yapımcı, "Bu kadar yüksek maliyetli bir prodüksiyon yapabilmemiz için sürenin uzun olması gerekiyor. 15 günde bu karşılanamaz. Bu uzun süreye güzel ve kaliteli bir program yapabilmek için gereklilik olarak da bakabiliriz" şeklinde konuştu.

Acun Ilıcalı, Survivorın bir yıllık maliyetini açıkladı

ALL STAR'DA ÇOK KONUŞULAN İSİMLER

Haberin Devamı

Survivor All Star'da; eski şampiyonlar Turabi Çamkıran, Nefise Karatay, Ogeday Girişken ve Nihat Altınkaya'nın yanı sıra Nagihan Karadere, Ersin Korkut, Aleyna Kalaycıoğlu, Doğukan Manço ve Damla Can gibi önceki sezonlarda başarılı olan isimler de mücadele edecek.

Acun Ilıcalı, Survivorın bir yıllık maliyetini açıkladı