Cadde Acun Ilıcalı'dan Melisa'ya doğum günü kutlaması: Hep babanın küçük prensesi ol

Acun Ilıcalı'dan Melisa'ya doğum günü kutlaması: Hep babanın küçük prensesi ol

28.10.2022 - 10:52 | Son Güncellenme:

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı ile birlikteliğinden olan kızı Melisa'nın doğum gününü kutladı. Sosyal medyada kızı Melisa'yla pasta keserken çekilen fotoğraflarını paylaşan Ilıcalı, duygusal bir mesaj yayınladı. Dokuz yaşına giren Melisa'ya tebrik mesajları yağdı.

Acun Ilıcalıdan Melisaya doğum günü kutlaması: Hep babanın küçük prensesi ol

Geçtiğimiz ay Kemerburgaz Caddesi’nde yaşanan kazada ters yönde seyreden hafif ticari araç, Acun Ilıcalı’nın kullandığı motosikletle çarpışmış, Ilıcalı ve motosikletin arkasında bulunan kızı Banu Ilıcalı Ceyhun, hafif yaralanmıştı. Ilıcalı ve kızı, daha sonra sağlık ekipleri tarafından ambulansla özel bir hastaneye götürülerek tedavi altına alınmıştı. Koluna platin takılan Acun Ilıcalı, üç günlük tedavisinin ardından taburcu olmuştu.

Haberin Devamı

Şimdilerde eski sağlığına kavuşan ünlü isim, birkaç gün önce 20 milyon dolar (yaklaşık 370 milyon TL) değerindeki yeni yatıyla adından söz ettirmişti. Adı 'B.A.L.M.Y' olan yat, altı kompartmana sahip. 47.2 metre uzunluğundaki yatta bir master suit ve dört ilave kabin arasında on kişiye kadar kalınabilir beş yatak odası bulunuyor. Bu arada, mürettebat odaları da sekiz personel kapasiteli.

BEACH CLUB VE HAVUZ

Yat, güvertede bir oturma ve güneşlenme alanı da dahil olmak üzere geniş güverte alanlarına sahip. Süper yat güneşlenme güvertesi, spa havuzu ve arka şezlonglar için bir alan, korunaklı kokpit, muhteşem deniz manzarası için kıç tarafına bakan bir oturma alanı içeriyor. Yatta ayrıca ayak tenisi sahası ve açılır beach club da bulunuyor.

Acun Ilıcalıdan Melisaya doğum günü kutlaması: Hep babanın küçük prensesi ol

Haberin Devamı

"CANIM KIZIM ÖYLE TATLISIN Kİ..."

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın, Şeyma Subaşı ile evliliğinden olan kızı Melisa dokuz yaşına girdi. Kızının doğum gününü pasta keserek kutlayan Ilıcalı, birlikte çekilen fotoğraflarını Instagram'dan paylaştı. IIıcalı not olarak "Canım kızım öyle tatlısın ki... Bugün bir yaş daha büyüdün. Allah sana hep güzel yaşlar nasip etsin, büyü ama hep babanın küçük prensesi ol" yazdı. Fotoğrafın altı nazar boncuğu emojileri ve "Maşallah" yazıları doldu.

Acun Ilıcalıdan Melisaya doğum günü kutlaması: Hep babanın küçük prensesi ol

Acun Ilıcalı'nın Banu, Yasemin, Leyla ve Melisa isimlerinde dört kızı, Begüm adında da bir de torunu bulunuyor.

"ÖZEL HAYATIM ÜÇ SEZONLUK PEMBE DİZİ OLABİLİR"

Öte yandan Acun Ilıcalı, geçtiğimiz aylarda DailyMail'e verdiği röportajda, iş hayatından özel hayatına kadar merak edilen her soruya yanıt vermişti. Şeyma Subaşı'ndan boşandıktan sonra Ayça Çağla Altunkaya ile aşk yaşayan TV8 kanalının sahibi, özel hayatına dair ilk kez bu kadar açık konuşmuştu. "Kişisel hayatım iki veya üç sezonluk bir pembe dizi olabilir" diyen Ilıcalı, "Özel hayatım biraz ilginç olduğu için Türkiye'de 10 yıl üst üste en çok haberlerde yer alan kişi benim" ifadelerini kullanmıştı.

Acun Ilıcalıdan Melisaya doğum günü kutlaması: Hep babanın küçük prensesi ol

"24 YAŞINDA İFLAS ETTİM"

 Acun Ilıcalı, açıklamasının devamında şunları söylemişti:

20 yaşında evlendim, 21 yaşında baba oldum, 22 yaşında ailemi trafik kazasında kaybettim. Kızım arabanın içindeydi. 15 kırık kemikle hayatta kaldı. 23 yaşımdayken bir motosiklet kazası geçirdim ve arkadaşım yanımda vefat etti. 24 yaşımdayken iflas ettim ve bir işim yoktu. Hayattaki her olumsuzluğu yaşadım.