Cadde Acun Ilıcalı'dan Yasin'e sert uyarı: Seni buradan göndeririz!

Acun Ilıcalı'dan Yasin'e sert uyarı: Seni buradan göndeririz!

07.03.2022 - 09:00 | Son Güncellenme:

Survivor All Star, 6 Mart Pazar akşamı 40'ıncı bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Ödül oyunu heyecanının yaşandığı son bölümde; Yasin ve Hikmet arasındaki gerilim konuşuldu. Kampta Hikmet ile tartışan Yasin'in "Acun Ilıcalı bana racon kesemez" sözleri Ilıcalı'yı kızdırdı. Ada konseyinde Yasin'e sert uyarılarda bulunan Acun Ilıcalı, "Kurallara uymazsan seni buradan yollarım" dedi.

Acun Ilıcalıdan Yasine sert uyarı: Seni buradan göndeririz

Tv8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor, yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Bu yıl All Star formatıyla izleyici karşısına çıkan Survivor'ın, 6 Mart Pazar akşamı 40'ıncı bölümü yayınlandı. Hızlı eleme haftasının başladığı yarışmada; dün ödül oyunu oynandı. Kazanan takımın, poğaça, çay ve havuçlu kekle buluştuğu ödülün galibi gönüllüler oldu.

Acun Ilıcalıdan Yasine sert uyarı: Seni buradan göndeririz

Haberin Devamı

YASİN-HİKMET TARTIŞMASI KONSEYE TAŞINDI
Gecenin sonunda yapılan ada konseyinde ise Hikmet ve Yasin'in kamptaki tartışması damga vurdu. Yasin'in sözlerine sinirlenen Acun Ilıcalı, yarışmacıyı sert bir şekilde uyardı.

Survivor All Star'da iki hafta önce Hikmet Tuğsuz ile kavga eden Yasin Obuz, ada konseyinde; takım arkadaşının üzerine yürümüş, küfür etmiş ve fiziki temasta bulunmuştu. Bunun üzerine diskalifiye olmak istemeyen Yasin'e altı ödülden yararlanmama cezası verilmişti. Hikmet de iki ödülden men cezası almıştı. 

Acun Ilıcalı'nın "Bir daha bunun çok daha azısını bile yaparsan diskalifiye olacaksın" dediği Yasin, son olarak gönüllüler adasında Hikmet ile tartıştı.

"BEN YERİMİ VERMEM"
Hikmet'in oturduğu yeri kendinin temizlediğini dile getiren ve "Bizim burada anılarımız var" diyen Yasin, onun evini yaptığı yerde oturmasını söyledi. Bunu yapmayacağını söyleyen Hikmet ise "Bir aydır burada oturuyorum" diye karşılık verdi. 

Haberin Devamı

Gerilim gece de devam ederken; Hikmet'in yanına giden Yasin, "Ben sana anlayış gösteriyorum sen hiç göstermiyorsun. Böyle olmaz bak" dedi. Bunun üzerine Hikmet de "Yasin ben yerimi kimseye vermem" deyince olanlar oldu.

Yasin, "Hikmet bak eğer racon kesersen, buna inat yaparsan durum çok farklı yerlere gider. Diskalifiye durumu var, sınırlarımı zorlama benim. Kralını dinlemem. Ben burada kendimi de yakarım seni de yakarım" dedi.

Acun Ilıcalıdan Yasine sert uyarı: Seni buradan göndeririz

"KRALI GELSE BANA RACON KESEMEZ"
Bu tehditlere boyun eğmeyeceğini söyleyen Hikmet, "elinden geleni yap. İşine bak beni gaza getiremezsin. Bu sokak ağızlarını bırak" dedi. Bunun üzerine; "Kralı gelse bana racon kesemez. Acun Ilıcalı da bana racon kesemez" diyen Yasin ise giderek yükseldi.

Hikmet'in "Adam ol Yasin. Ben dumanını tüttürdüğüm yeri kimseye vermem" sözleri ardından kendine hakim olamayan Yasin, "Bana kralı gelse racon kesemez. Survivor'ımı falan yakarım" dedi. O sırada arkadaşı Gökhan, Yasin'i oradan uzaklaştırdı.

"BENİM ADIMI KONUYA KARIŞTIRAMAZSIN"
Tüm bu yaşananlar konseyde konuşulurken; Yasin'in, "Acun Ilıcalı bana racon kesemez" demesi ise Ilıcalı'yı kızdırdı. Konuyla ilgili durum değerlendirmesi yapan Ilıcalı, şöyle dedi:

Haberin Devamı

"Ben prodüksiyonu temsil ediyorum. Özel hayatta ise kimseye ters konuşmadım. Bazı yarışmacılarla dışarıda da samimiydim. Ancak Yasin sen kendine düşmanlar yaratan, problem odaklı, ileri geri konuşan, ağzından çıkanı kulağı duymayan enteresan bir tipsin. 'Bana kimse racon kesemez, Acun Ilıcalı da gelse kesemez' diyorsun. O racon kesmeden ne kastediyorsun bilmiyorum. Ama buranın başı benim. Kurallara uymazsan seni buradan yollarım."

"Benim adımı konuya karıştıramazsın" diyen Ilıcalı, "İhraç edilmene ramak kalmış ama hala cüretle aynı adamla tartışabiliyorsun. Ekip adına konuşuyorum, ihraç sebebi yok ama bu senin bu hareketlerini çekeceğimiz anlamına gelmiyor. Eğer kurallara uymazsan kralı gelse, seni buradan göndeririz" diyerek sözlerini noktaladı.

Acun Ilıcalıdan Yasine sert uyarı: Seni buradan göndeririz