Cadde Ailesi borçlarını ödeyemiyor! 'Annesi, Prenses'in bu konudan uzak durmasını sağlamaya çalışıyor'

Ailesi borçlarını ödeyemiyor! 'Annesi, Prenses'in bu konudan uzak durmasını sağlamaya çalışıyor'

05.04.2024 - 12:34 | Son Güncellenme:

Aylardır nerede olduğu merak edilen Galler Prensesi Kate Middleton, geçtiğimiz haftalarda yayınladığı video mesaj ile kansere yakalandığını duyurmuştu. Hastalığı haftalardır tüm dünyada konuşulurken, Prenses'in annesi ve babası Carole-Michael Middleton çiftinin yüz binlerce dolarlık borçlarını ödeyemediği ortaya çıktı.

Ailesi borçlarını ödeyemiyor Annesi, Prensesin bu konudan uzak durmasını sağlamaya çalışıyor

Derleyen: Buse Bulat / Milliyet.com.tr
Ocak ayıda geçirdiği karın ameliyatı sonrası görüntü vermeyen ve yokluğuna dair birçok spekülasyon çıkan Galler Prensesi William'ın (41) eşi Galler Prensesi Kate Middleton (42), geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkmıştı. Video yayınlayarak açıklama yapan Kate, kansere yakalandığını duyurmuştu:

Haberin Devamı

Benimle çok iyi ilgilenen harika bir sağlık ekibim vardı ve bunun için çok minnettarım. O sırada kanser olmadığım düşünülüyordu. Ameliyat başarılı geçti. Ancak ameliyattan sonra yapılan testlerde kanserin mevcut olduğu tespit edildi. Bu nedenle sağlık ekibim kemoterapi sürecinden geçmemi tavsiye etti ve şu anda bu tedavinin ilk aşamalarındayım. William ve ben ailemizin iyiliği için bunu özel tutmak ve yönetmek için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Şu anda, hayatları kanserden etkilenen herkesi de düşünüyorum. Her ne şekilde olursa olsun bu hastalıkla karşı karşıya olan herkes için lütfen inancınızı ya da umudunuzu kaybetmeyin. Yalnız değilsiniz.

Ailesi borçlarını ödeyemiyor Annesi, Prensesin bu konudan uzak durmasını sağlamaya çalışıyor

AİLESİ BORÇLARINI ÖDEYEMİYOR

The Times UK'de yer alan habere göre; Prenses'in annesi ve babası Carole-Michael Middleton çiftinin The Party Pieces Company adlı şirketleri needeniyle 300 bin dolardan fazla borcunun olduğu ve bu parayı ödemekte zorlandıkları ortaya çıktı.

Ailesi borçlarını ödeyemiyor Annesi, Prensesin bu konudan uzak durmasını sağlamaya çalışıyor

Us Weekly'ye konuşan, aileye bir kaynak; Galler Prensesi Kate, kız kardeşi Pippa ve erkek kardeşi James'i kastederek, şöyle konuştu:

Carole, umutsuzca Kate'in tamamen iyileşmesine odaklanmasını ve bu konudan uzak durmasını sağlamaya çalışıyor. Aile için çok zor bir dönem ama çocuklarından herhangi bir yardım beklemiyorlar ve onların endişelenmesini istemiyorlar. Middleton ailesi birbirlerine çok yakınlar ve her zaman birbirlerini kontrol ediyorlar, ancak Prenses'in sağlığına odaklanması gerektiği için iş hakkında konuşmak yasak.

Ailesi borçlarını ödeyemiyor Annesi, Prensesin bu konudan uzak durmasını sağlamaya çalışıyor

"KIZI İÇİN EDİŞELİ"

Kraliyet yorumcusu Afua Hagan, Carole'un prensesin kamuoyunda çok konuşulan kanser savaşının ortasında 'strese girmesini' önlemek için 'elinden geleni' yapacağını söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

Aile şu anda stresli bir dönemden geçiyor ve Carole kızını bu durumdan korumak için elinden geleni yapacaktır. Şirketleri battı ve bu aile için yıkıcı oldu, ama Carole şu anda en çok Kate'in iyiliği için endişeleniyor.