Cadde Ajda Pekkan şıklığıyla göz doldurdu

Ajda Pekkan şıklığıyla göz doldurdu

01.03.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Her hareketiyle dikkat çekmeyi başaran Ajda Pekkan, Günay'da hayranlarıyla buluştu. Pandemi sonrası sahnelere hızlı dönen Pekkan, sahne şovu ve giyim tarzıyla dikkatleri üzerine çekti.

Ajda Pekkan şıklığıyla göz doldurdu

Pandemi döneminde bütün zamanını stüdyoda geçirdiğini söyleyen Ajda Pekkan sahnelere çok hızlı döndü.  76 yaşındaki Pekkan, önceki akşam Günay'da hayranlarıyla buluştu.

Haberin Devamı

SAHNE ŞOVUYLA BÜYÜLEDİ
Sahneye büyük bir coşkuyla çıkan ve sevenlerinin alkışlarıyla karşılaşan 'Süperstar' lakaplı şarkıcı, büyük coşku yaşadı. Beyaz gömlek ve payetli pantolonuyla dikkat çeken Pekkan, sahne şovu ile sevenlerini büyüledi.

'Süper star' Ajda Pekkan’ın Günay sahnesinde izlemeye gelenler arasında; kardeşi Semiramis Pekkan, Orhan Gencebay, Sevim Emre, Ziynet Salı, Tuvana Türkay, Seren Serengil, Lerzan Mutlu, Gülşah Saraçoğlu ve Eren Yorulmazer gibi ünlü isimler vardı.

Ajda Pekkan şıklığıyla göz doldurdu

FİLTRELİ HALİ ÇOK KONUŞULDU
Öte yandan Ajda Pekkan, birkaç gün önce de filtreli fotoğrafıyla gündem oldu. Sahne aldıktan sonra  objektif karşısına geçen ünlü ismin,  filtreli fotoğrafları Instagram'da paylaşıldı.

Uyguladığı photoshop ile 20'li yaşlarına dönen ünlü şarkıcının kareleri adeta sosyal medyayı salladı. Kullanıcılar Pekkan'ın fotoğraflarını yorum yağmuruna tuttu.

Haberin Devamı

Pekkan'a; "Bal mumu heykeli sandım", "Filtreden Ajda gitmiş, 'Barbie' gelmiş", "Ajda Pekkan'ın yarı yaşında olmama rağmen benden daha genç gösteriyor", "20'li yaşlara döneyim derken bambaşka biri olmuş" gibi yorumlar yapıldı.

Ajda Pekkan şıklığıyla göz doldurdu

YENİ YILA YENİ İMAJ
2022'ye muhteşem bir şovla giren Ajda Pekkan'ın yılbaşı sahnesine ise yeni imajı damga vurmuştu. Pembe kıyafetiyle Barbie'ye benzeyerek bir kez daha iddialı olduğunu gösteren Ajda Pekkan, davetlilerden tam not almıştı.

Ajda Pekkan şıklığıyla göz doldurdu