Cadde Ajda Pekkan ve kardeşi Semiramis Pekkan aynı sahnede!

Ajda Pekkan ve kardeşi Semiramis Pekkan aynı sahnede!

11.08.2023 - 09:07 | Son Güncellenme:

Ajda Pekkan, Harbiye Açıkhava'da yaklaşık beş kişiye müzik ziyafeti sundu. Konsere gelenler arasında usta sanatçının hem meslektaşı hem ablası Semiramis Pekkan da vardı. Kız kardeşini yalnız bırakmayan Semiramis Pekkan, 'Süperstar' ile 'Bu Ne Biçim Hayat' şarkısını seslendirdi.

Ajda Pekkan ve kardeşi Semiramis Pekkan aynı sahnede

Süperstar lakaplı Ajda Pekkan, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda konser verdi. Melek kanatları ve Burcu Sedef imzalı kostümüyle sahneye çıkan sanatçı, "Dünyaları da verseler hiçbir şey beni sizinle olmaktan daha mutlu edemez" dedi. Kostümü hakkında konuşan Pekkan, "Rıfat Yüzüak beni Barbie bebek yaptı" dedi.

Haberin Devamı

"BEN KARMA BİR RUHUM"

Kolombiya ve Moskova’dan getirilen, konser boyu dört farklı kostüm giyen sekiz kişilik dans ekibi, Harbiye Açıkhava'yı karnaval alanına çevirdi. Sahneye ilk çıktığı dönemden şarkılar da seslendiren Pekkan, "Ben karma bir ruhum. Arabeski de, Türk Sanat Müziği'ni de, Batı müziğini de seviyorum" dedi.

Ajda Pekkan ve kardeşi Semiramis Pekkan aynı sahnede

KARDEŞİ SEMİRAMİS PEKKANI İLE DÜET YAPTI

Türk müziğinin usta ismi Şehrazat'ın şarkılarından oluşacak saygı albümünün çıkış parçası 'Aşklayalım'ı seslendiren sanatçı, kendisini dinlemeye gelen Şehrazat'a teşekkür etti.

Ajda Pekkan ve kardeşi Semiramis Pekkan aynı sahnede

Konserin sonunda kardeşi Semiramis Pekkan'ı sahneye davet eden Ajda Pekkan, kardeşiyle birlikte 'Bu Ne Biçim Hayat' şarkısını seslendirdi.

Ajda Pekkan ve kardeşi Semiramis Pekkan aynı sahnede