Cadde Ajda’yı Farah oynayacak

Ajda’yı Farah oynayacak

21.06.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Yeni albüm için yoğun bir şekilde çalışan Ajda Pekkan, “Farah Zeynep Abdullah ‘Arif V 216’da beni canlandıracak ve şarkılarımı söyleyecek” dedi

Ajda’yı Farah oynayacak

Ajda Pekkan, Etiler Gürkan Şef’te gazetecilere iftar verdi. Orucunu açmadan önce ezan bitene kadar dua eden Süperstar, bayramda Kıbrıs’ta sahne alacağını söyledi. Çıkaracağı yeni albümü için yoğun bir şekilde çalıştığını anlatan sanatçı, “Stüdyo, orkestra çalışmaları ve kıyafet provaları var” dedi. ‘Arif V 216’ filminde şarkıları kullanılacak olan Pekkan, “Farah Zeynep Abdullah beni canlandıracak ve parçalarımı söyleyecek. Farah’ın filmde giyeceği kıyafetleri birlikte seçtik” şeklinde konuştu.
Yaşar Gaga’nın projesinde Sezen Aksu ve Tarkan’ın Diyarbakır’da havan mermisiyle yaşamını yitiren Ceylan Önkol için söyledikleri ‘Ceylan’ parçasını dinlediğini belirten Süperstar, “Çok güzel olmuş, Sezen’i arayıp ‘Olağanüstü bir şarkı’ diyerek tebrik ettim” şeklinde konuştu. Çıkaracağı albüm sonrası tatile çıkacağını da sözlerine ekleyen sanatçı, bikinili görüntülenmekten korkmadığını açıkladı. Pekkan, “Bodrum veya yurt dışında yakalayamayacaksınız beni” diyerek kahkaha attı.

Yazarlar