Cadde Alev Alev 6. bölüm fragmanı yayımlandı! Alev Alev 5. son bölüm ayrıntıları...

Alev Alev 6. bölüm fragmanı yayımlandı! Alev Alev 5. son bölüm ayrıntıları...

06.12.2020 - 19:31 | Son Güncellenme:

Alev Alev oyuncuları ile dikkat çeken yapımlar arasında yer alıyor. Show TV ekranlarının kısa sürede büyük ilgi gören dizisi Alev Alev konusu ile de çok konuşuluyor. Beklenen 6. yeni bölüm fragmanı da paylaşıldı. İşte, Alev Alev dizisi hakkında detaylar...

Alev Alev 6. bölüm fragmanı yayımlandı Alev Alev 5. son bölüm ayrıntıları...

Üç kadının zorlu hayat mücadelesinin izleyen karşısına çıktığı Alev Alev dizisi son bölümünde, Cemre'nin her şeyi göze alarak Çelebi'ye açtığı savaş yansıtıldı. Kızı ve yeni bir hayat için sonuna kadar çaba harcamaya kararlı olan Cemre'nin destekçisi ise kuzeni Rüya olacaktır. Cemre'ye desteğini esirgemeyen Rüya, Çelebi'nin sonraki hedefi olur. Çiçek'in nişanlısı ise artık her gün burnunun ucunda olacaktır. Her perşembe ilgiyle izlenen Alev Alev son bölümünde neler oldu?

Haberin Devamı

ALEV ALEV 6. BÖLÜM FRAGMANI 

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çelebi'ye savaş açan Cemre sesini daha fazla insana duyurabilmek için çabalamaktadır. Ozan mücadelesinde Cemre'yi her zamanki gibi yalnız bırakmazken, Cemre'nin bir destekçisi daha vardır. Rüya kuzeni Cemre ile arasını düzeltebilmek için her şeyi yapmaya niyetlidir. Çelebi karısının cüreti karşısında tüm silahlarını çekerken, Cemre'yi adeta nefessiz bırakacak hamleler yapar. Çiçek'in İskender'e attığı tokadın peşinden giden Bülent, Tomris'i günden güne daha fazla köşeye sıkıştırır. İskender ve Ömer arasında ise benzersiz bir savaş patlak vermek üzeredir.